Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam, Telefon to poco f6 po aktualizacji do 2.0.107.0, jak w temacie pasek górny( tam gdzie godzina, siła sygnały sim, WiFi) losowo Zmienia kolory,nigdy nie miałem z tym problemu, ustawiony mam odkąd mam ten tel tryb ciemny, ale mimo to ten pasek oczywiście zawsze non stop był biały, teraz kiedy zmieni się na czarny w słońcu np nie widać procentów w ikonce baterii, jak i również czy np mam zasięg sim. Po każdym odblokowaniu ekranu jest czarny, jeśli parę razy wejdę w menu i wyjdę to zmienia się na biały, po czym losowo zmieni się znów na czarny, ale po ponownym bloku ekranu i odbloku zawsze jest znów czarny. Dodam krótkie wideo z błędem może ktoś coś pomoże, ja jestem w tych tematach laikiem. Pozdrawiam serdecznie 🖐️

Edited by bossza
Posted

Masz tapetę w połowie jasną, w drugiej ciemną i nie może się zdecydować. Białe lub czarne napisy zmieniają się automatycznie w zależności od tła. Przy jasnym czarne, przy ciemnym białe.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
18 minut temu, FromWP napisał(a):

Masz tapetę w połowie jasną, w drugiej ciemną i nie może się zdecydować. Białe lub czarne napisy zmieniają się automatycznie w zależności od tła. Przy jasnym czarne, przy ciemnym białe.

Myślałem że mnie wkręcasz, a to prawda hehe, dzięki wielkie kolego. Miłego dnia 🖐️

• Thanks 1