kris68 Posted April 13 Posted April 13 Wcześniej udostępnianie Internetu z telefonu na laptopie było dziecinnie proste — niemal każdy smartfon ma wbudowany hotspot. Natomiast odwrotna sytuacja, kiedy komputer staje się modemem dla telefonu komórkowego, przez lata stanowiła problem. Tutaj z pomocą przychodzi AGB - oprogramowanie służące do odwrotnego podłączania urządzeń z systemem Android przez USB lub Wi-Fi. Sam korzystam z tej aplikacji, aby zsynchronizować komputer stacjonarny ze smartfonem. Jest naprawdę pomocna, gdy trzeba sterować telefonem bezpośrednio z monitora komputera. Najfajniejsze jest to, że narzędzie to nie tylko duplikuje ekran, ale daje Ci pełną kontrolę nad urządzeniem. Uruchamiasz klienta na komputerze, podłączasz kabel i przewijasz Instagram na telefonie za pomocą myszki. Rozdzielczość utrzymuje stabilną wartość 1080p nawet na słabszych komputerach, praktycznie bez opóźnień. Nadaje się do strumieniowania gier i pracy z aplikacjami graficznymi, testowany na PUBG Mobile, nie zauważono żadnych artefaktów. Jedną z zalet jest obsługa przesyłania dźwięku od wersji Android 10 wzwyż. Podłączyłam słuchawki do komputera i dźwięk z TikToka był odtwarzany przez nie. Dostępne są ustawienia przezroczystości okien, skróty klawiszowe do zrzutów ekranu i nagrywania ekranu. Są też pewne wady, na przykład oprogramowanie działa bezprzewodowo tylko w sieci lokalnej, a interfejs jest miejscami nieco surowy, a panel sterowania przypomina aplikacje desktopowe z lat 2010. Dla programistów wygodna jest integracja z ADB — można przeglądać logi i instalować aktualizacje oprogramowania sprzętowego. Zwykli użytkownicy uznają funkcję kopiowania powiadomień za przydatną; wszystkie wiadomości z komunikatorów wyświetlają się w rogu monitora. Pobrałem go bezpośrednio ze strony i dodałem archiwum poniżej w wiadomościach, instalator waży około 70 megabajtów, nie znalazłem żadnych wirusów. Podczas kilku dni testów nie zauważyłem żadnych zakłóceń, z wyjątkiem tego, że czasami połączenie było tracone podczas przełączania się między sieciami Wi-Fi. Może komuś się przyda : https://drive.google.com/file/d/11-a-yzpPyAaSmS2JlaFcnaujGCImCZVm/view?usp=sharing 1
kris68 Posted Friday at 19:18 Author Posted Friday at 19:18 rsload sprawdź, może wrzuciłem oryginalnie spakowane sorry.
lucas7911 Posted Friday at 20:09 Posted Friday at 20:09 Hasło prawidłowe tylko jak to sparować. po włączeniu informacja "The Devices is not Displayed...... " Jedyne co mi przyszło na myśl to żeby włączyć debugowanie bezprzewodowe ale to nic nie daje
kris68 Posted Saturday at 05:12 Author Posted Saturday at 05:12 Kliknij ikonkę udostępniania, ten niby tv z kreseczkami.
Recommended Posts