paja11 Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Z góry przepraszam za zamieszczenie tego tematu w tym miejscu, ale nie mam pojęcia gdzie mógłby się on znaleźć. Nadal szukam tel. dual sim z max 5'' ekranem. Widzę, że w sklepie "xiaomiforsale" pojawił się Meizu M2 i chcę znać waszą opinię który z telefonów jest "lepszy". Który z aparatów foto jest lepszy i jakie jest wsparcie dla Meizu w porównaniu z Xiaomi? Tu http://telchina.pl/meizu-m2-recenzja-t21097.htmlczytałem recenzje, ale nie ma tam porównania.
Nezumi Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Snapdragon 410, 312ppi, dual sim 4,7" oraz MIUI... Brałbym Redmi 2 2Gb
paja11 Opublikowano 24 Września 2015 Autor Opublikowano 24 Września 2015 Ale Meizu to także dual sim tylko tyle, że zamiennie z kartą pamięci. Ja nie potrzebuję telefonu do gier i komunikatorów nie musi być nie wiem jak szybki...nie mam FB i raczej nie planuję. Pamięć zapcham zapewne jakimiś aplikacjami i tyle. Potrzebny mi dobry GPS i żeby zdjęcia fajnie wychodziły, bo vertis którego teraz mam zabija dziadostwem. Meizu nagrywa zdjęcia w zwolnionym tempie, a to fajna rzecz, bo niejednokrotnie bym tego potrzebował w pracy.
Nezumi Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Redmi 2 także ma dualsim, ale nic nie trzeba zamieniać Ma i dual i SD . Ja ze zdjęć na redmi 2 raczej byłem zadowolony, z filmami Ci nie pomogę bo takowych nie nagrywam telefonem
Rekomendowane odpowiedzi