Axel Bry Opublikowano 22 Lutego 2025 Opublikowano 22 Lutego 2025 Niedawno kupiłem nowy Redmi Note 13. Bardzo dobrze działa na miui 14, pojawiła się aktualizacja do HyperOS, nie wiem czy wgrywać? Jakie wrażenia po zaktualizowaniu systemu? Jakieś problemy techniczne? Czytałem że pojawiają się problemy z baterią? Czekam na opinie czy wgrywać HyperOS czy zostać przy MIUI.
0 Darkseeder Opublikowano 23 Lutego 2025 Opublikowano 23 Lutego 2025 Chodzi bardzo dobrze na hyperos, trzeba tylko pamiętać o wgraniu właściwego modemu Wysłane z mojego 23122PCD1G przy użyciu Tapatalka
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 23 Lutego 2025 Opublikowano 23 Lutego 2025 1 minutę temu, Darkseeder napisał(a): Chodzi bardzo dobrze na hyperos, trzeba tylko pamiętać o wgraniu właściwego modemu Wysłane z mojego 23122PCD1G przy użyciu Tapatalka Autor pisze o Redmi Note 13 (nie Pro 5G), zapewne o stockowym Globalu (a nie o xiaomi.eu), więc pewnie w żadne kombinacje z modemami bawić się nie będzie
0 kozseb Opublikowano 23 Lutego 2025 Opublikowano 23 Lutego 2025 Również nie narzekam, odnośnie kwestii wizualnych to nie podoba mi się menu powiadomień.
0 Kubala94 Opublikowano 23 Lutego 2025 Opublikowano 23 Lutego 2025 17 godzin temu, Axel Bry napisał(a): Niedawno kupiłem nowy Redmi Note 13. Bardzo dobrze działa na miui 14, pojawiła się aktualizacja do HyperOS, nie wiem czy wgrywać? Jakie wrażenia po zaktualizowaniu systemu? Jakieś problemy techniczne? Czytałem że pojawiają się problemy z baterią? Czekam na opinie czy wgrywać HyperOS czy zostać przy MIUI. Też mam Redmi Note 13 , obecnie mam rom od MIUI Polska , ale miałem stockowy oryginalny rom HyperOS 2 wersja EU. Działało OK. Jednak jeśli chcesz w przyszłości odblokować bootloadera na twoim urządzeniu to nie aktualizuj do HyperOS. Na MIUI 14 bez problemu odblokujesz, na HyperOS jest to mocno utrudnione. Zajrzyj do tematu "odblokowanie bootloadera" w dziale Tutoriale, jeśli Cię to interesuje, tam jest to dobrze opisane.
0 Axel Bry Opublikowano 24 Lutego 2025 Autor Opublikowano 24 Lutego 2025 Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Zdecydowałem się na pobranie HyperOS.
0 kozseb Opublikowano 24 Lutego 2025 Opublikowano 24 Lutego 2025 Daj potem znać jakie masz doświadczenia.
Pytanie
Axel Bry
Niedawno kupiłem nowy Redmi Note 13. Bardzo dobrze działa na miui 14, pojawiła się aktualizacja do HyperOS, nie wiem czy wgrywać?
Jakie wrażenia po zaktualizowaniu systemu? Jakieś problemy techniczne? Czytałem że pojawiają się problemy z baterią?
Czekam na opinie czy wgrywać HyperOS czy zostać przy MIUI.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi