Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z aktualizacjami systemu Google Play ostatnia u mnie na tablecie to była z lipca zeszłego roku,a zaraz mamy luty następnego,czy każdy ma tak stare aktualizacje systemu Google Play czy akurat tylko ja mam takie starocie?

Opublikowano

Tak chodzi mi o aktualizację systemową Google Play tą która jest w ustawieniach, w zakładce stan bezpieczeństwa jak ktoś ma nowszą to dziwne że nadal ma tak starą

Mam tak starą

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Nie chodzi o aplikację Sklepu Play, tylko o aktualizację systemową Google Play (to, co masz w ustawieniach > Stan zabezpieczeń).

Godzinę temu, Dawidxd27 napisał(a):

Tak chodzi mi o aktualizację systemową Google Play tą która jest w ustawieniach, w zakładce stan bezpieczeństwa jak ktoś ma nowszą to dziwne że nadal ma tak starą

Mam tak starą

Faktycznie, nie skojarzyłem, ja mam 1lipca 24

Edytowane przez kozseb
Opublikowano

A mam takie pytanie z jakiego sklepu kupowałeś ten tablet z takiego bardziej popularnego np. media expert czy mniej tak jak ja bo poza tym to mam problemy z oglądaniem Netflix w HD i czy też masz ten problem czy twój egzemplarz nie,oraz czy twoje głośniki w tablecie są takie niezbyt czyste w sensie dźwięk nie jest zbyt czysty w filmach, to są problemy na które napotkałem użytkując ten tablet przez miesiąc i chciałbym wiedzieć czy ktoś też ma te problemy co ja czy tylko mój egzemplarz je posiada?

Opublikowano
12 godzin temu, Dawidxd27 napisał(a):

A mam takie pytanie z jakiego sklepu kupowałeś ten tablet z takiego bardziej popularnego np. media expert czy mniej tak jak ja bo poza tym to mam problemy z oglądaniem Netflix w HD i czy też masz ten problem czy twój egzemplarz nie,oraz czy twoje głośniki w tablecie są takie niezbyt czyste w sensie dźwięk nie jest zbyt czysty w filmach, to są problemy na które napotkałem użytkując ten tablet przez miesiąc i chciałbym wiedzieć czy ktoś też ma te problemy co ja czy tylko mój egzemplarz je posiada?

Trochę w błąd wprowadziłem chodziło mi o mój telefon.

Opublikowano

Witam,pewnie o to ci chodzi?Ja też mam z lipca 2024 a zanim zrobiłem ustawienia fabryczne miałem z 1 października 2024 i po formacie telefonu pisze ze ta z 1 lipca 2024 jest aktualna...też tego nie rozumiem 😃😃 ale to wina google ,pewnie doprecyzują HyperOs2 i gdy wyjdzie andek 15 to powinno rozwiązać problem.

1738514163548.jpg

Opublikowano

Albo poprostu google zakończyło wsparcie dla HyperOs poniżej 2.0 i jaka by nie była to będzie aktualna wersja oprogramowania.Trzeba czekać na aktualizacje systemu Android i po aktualizacji systemu spróbować tą aktualizacje google play systemową zrobić.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam z Października 2024 android 15 F6 pro. Wasze bzdury że potrzebny OS 2.0 się nie sprawdził. Więc w czym problem?