Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej,

macie też tak, że macie odblokowany telefon, nawet otwartą appkę google pay, przykładacie do czytnika kart, pika... i każe znowu odsunąć od czytnika i przyłożyć ponownie? Mega irytujące... Co robić?

Opublikowano

jak google miesza w zasadach autoryzacji nic się na to nie poradzi ... albo się przyzwyczaić albo przejść np na blika zbliżeniowego 🙃 już różne cuda były z tym google wallet ... mi brakuje ustawienia limitu dla potwierdzen - często aktualizują ostatnio ten portfel może w końcu coś dojdzie w ustawieniach ... i niech każdy sobie ustawi jak chce 🙃 ale widocznie komuś to przeszkadza ... tam takie problemy to w sumie i tak dobrze że tylko takie są - jak znowu wsadza swoje paluchy w nasze xiaomieu-owe fingerprinty i zrobią permanentnego bana to wcale nie będziemy mieć płatności Googla 🙃

Opublikowano

no ja brałem w weekenda fajki na zbliżeniowe Googla i jakoś nie pamiętam żeby coś dziwnego było ... może to teraz coś weszło przy okazji nowego update bo był teraz jakoś świeży ...

Opublikowano (edytowane)

Te dodatkowe autoryzacje w Portfelu Googla są już od jakiegoś czasu - w aplikacji nad kartami pojawia się monit z potwierdzeniem swojej tożsamości i dodatkowo przy samych zakupach, blokuje transakcje i trzeba ją ponawiać po potwierdzeniu. Z BLIK'a to można będzie korzystać jak wprowadzą jakieś gwarancje czy procedury reklamacji, na razie to tylko wygodne i tyle.

Edytowane przez abc00
  • 4 miesiące temu...