Martyna Kasperek Opublikowano 7 Listopada 2024 Opublikowano 7 Listopada 2024 Mam pytanie a mianowicie jak usunąć numer telefonu spoza kontaktów wyświetlany po wpisaniu trzech cyfr w klawiaturze wybierania numeru.
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 7 Listopada 2024 Opublikowano 7 Listopada 2024 Musisz wejść w ten numer i usunąć wpisy w historii połączeń z nim związane, wtedy zniknie.
0 Martyna Kasperek Opublikowano 8 Listopada 2024 Autor Opublikowano 8 Listopada 2024 12 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Musisz wejść w ten numer i usunąć wpisy w historii połączeń z nim związane, wtedy zniknie. Nie ma wpisów w historii. Nie da się wejść w numer telefonu. Po kliknięciu wyskakuje tylko dodaj kontakt i wyślij SMS. Po przytrzymaniu wyskakuje tylko kopiuj numer i edytuj zanim zadzwonisz.
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 Po dotknięciu powinny być 3 opcje: dodaj kontakt, wyślij SMS i historia (a przynajmniej tak jest u mnie w dialerze Google - wcześniej myślałem, że masz od Xiaomi). Jeśli masz tę trzecią opcję, to po jej dotknięciu 3 kropki > Usuń historię.
0 Martyna Kasperek Opublikowano 8 Listopada 2024 Autor Opublikowano 8 Listopada 2024 Niestety nie znika nadal zostaje tak jak był.
0 kuszelax Opublikowano 9 Listopada 2024 Opublikowano 9 Listopada 2024 Wstukaj nr, Następnie anuluj lub dodaj do niechcianych
Pytanie
Martyna Kasperek
Mam pytanie a mianowicie jak usunąć numer telefonu spoza kontaktów wyświetlany po wpisaniu trzech cyfr w klawiaturze wybierania numeru.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi