Martyna Kasperek Posted November 7 Posted November 7 Mam pytanie a mianowicie jak usunąć numer telefonu spoza kontaktów wyświetlany po wpisaniu trzech cyfr w klawiaturze wybierania numeru.
Kacper Skrzypek Posted November 7 Posted November 7 Musisz wejść w ten numer i usunąć wpisy w historii połączeń z nim związane, wtedy zniknie.
Martyna Kasperek Posted November 8 Author Posted November 8 12 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Musisz wejść w ten numer i usunąć wpisy w historii połączeń z nim związane, wtedy zniknie. Nie ma wpisów w historii. Nie da się wejść w numer telefonu. Po kliknięciu wyskakuje tylko dodaj kontakt i wyślij SMS. Po przytrzymaniu wyskakuje tylko kopiuj numer i edytuj zanim zadzwonisz.
Kacper Skrzypek Posted November 8 Posted November 8 Po dotknięciu powinny być 3 opcje: dodaj kontakt, wyślij SMS i historia (a przynajmniej tak jest u mnie w dialerze Google - wcześniej myślałem, że masz od Xiaomi). Jeśli masz tę trzecią opcję, to po jej dotknięciu 3 kropki > Usuń historię.
Martyna Kasperek Posted November 8 Author Posted November 8 Niestety nie znika nadal zostaje tak jak był.
Recommended Posts