z3tka Posted October 31 Posted October 31 (edited) Model: Mi 11 System: HyperOS 1.0.6.0.UKBEUXM Włączam ikoną WIFI, ale po chwili się samo wyłącza. Sieci żadnej nie widzi, bo od razu się samo wyłącza. Pomocy. A nawet jak otworzę WIFI, to pokazuje tak: Edited October 31 by z3tka
Netoper Posted October 31 Posted October 31 Może moduł/modem klęknął. Wejdź w menu serwisowe i zapuść testy wi-fi.A to jest nowy nabytek? Z jakiej dystrybucji ?Nagle się to stało, czy np po aktualizacji? Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
z3tka Posted October 31 Author Posted October 31 (edited) Tutaj pokazuje błędy, wszędzie indziej jest OK. Wifi padło dziś lub niedawno. Nie zwróciłem uwagi. Dziś rozładował mi się telefon i po naładowaniu to zauważyłem. Telefon mam ok 2 lat. Edited October 31 by z3tka
Netoper Posted October 31 Posted October 31 Na początek spróbowałbym resetu, z tym że później trza wszystko (parowanie), od nowa wprowadzać.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
z3tka Posted October 31 Author Posted October 31 Zrobiłem ten reset wcześniej. Teraz ponownie. Niestety nadal wifi się wyłącza.
Netoper Posted October 31 Posted October 31 No to albo faktycznie usterka sprzętowa i nic samodzielnie nie zrobisz, a jeśli to sprawa softowa to być może reset (po zrobieniu kopii danych) do ustawień fabrycznych pomoże , upierdliwe bo wszystko trza od nowa konfigurować, ale w domowych warunkach jest to ostatnia deska ratunku.Chyba że może @Acid i jego serwis MiCenter przerabiał ten konkretny problem w tym modelu fona i nie mając sprzętu na warsztacie coś innego zasugeruje.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Acid Posted October 31 Posted October 31 Niestety typowa usterka płyty w Mi 11. Nic z tym nie zrobisz.
Netoper Posted October 31 Posted October 31 No to pozmiatane chyba, że to jakiś mocno specyficzny zakrzak w sofcie i reset do fabryki pomoże, ale jest też bardzo duża możliwość że jeśli to sprzęt to po resecie fon może w ogóle się nie dźwignąć...Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
z3tka Posted November 1 Author Posted November 1 Dzięki za pomoc Panowie. Chyba czas na wymianę sprzętu, tym bardziej, że bateria w tym egzemplarzu jest już dramatycznie słaba. Co polecacie z dobrym aparatem i baterią, do ok. 2000-2500 zł? Nie musi być Xiaomi.
Netoper Posted November 1 Posted November 1 W tym przedziale to jest w czym wybierać. Konkretnie to Ci nie wskażę, jedynie to osobiście szukałabym czegoś na snapdragonie.Ja mam PocoF5 i S23ultra z obydwu jestem zadowolony, foka ma S20Fe i PocoX3 i też nie narzeka. F5 w budżecie jaki miałem zasugerował mi @Kacper Skrzypek i do moich wymagań/preferencji na ten czas to był dobry strzał.Kwestia czego oczekujesz od telefonu, do czego go będziesz wykorzystywał Teraz zaczął się miesiąc wyprzedaży będą cyber monday friday, coś będzie można ustrzelić ciekawego w fajnej cenie.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts