Skocz do zawartości

[NIEAKTUALNE] [Sprzedam] Xiaomi Mi Box Mini (Smart TV) 210zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nazwa przedmiotu: Xiaomi Mi Box Mini

Opis: Xiaomi Mi Box Mini, kupiony u xiaomiforsale, dla kogoś kto potrzebuje zrobic sobie małe centrum multimedialne jak znalazł.

Wymagania: 1x wejście HDMI i router w domu, tyle ;)

Cena: dla MIUI Polska 190zł + koszt przesyłki.

Link do aukcji: http://olx.pl/oferta/xiaomi-mi-box-mini-smart-tv-dongle-przystawka-android4-4-miui-polecam-CID99-IDbqUAb.html
Kontakt: Prywatna wiadomość bądź kontakt na OLX.

Zdjęcia: 

286496829_3_1000x700_xiaomi-mi-box-mini-

286496829_1_1000x700_xiaomi-mi-box-mini-

286496829_2_1000x700_xiaomi-mi-box-mini-

Więcej zdjęć na OLX.

Zapraszam do zakupu, pozdrawiam!

EDIT: Zmiana ceny na 190zł!

Edytowane przez checkmate
Opublikowano

Nazwa przedmiotu: Xiaomi Mi Box Mini

Opis: Xiaomi Mi Box Mini, kupiony u xiaomiforsale, dla kogoś kto potrzebuje zrobic sobie małe centrum multimedialne jak znalazł.

Wymagania: 1x wejście HDMI i router w domu, tyle ;)

Cena: dla MIUI Polska 210zł + koszt przesyłki.

Link do aukcji: http://olx.pl/oferta/xiaomi-mi-box-mini-smart-tv-dongle-przystawka-android4-4-miui-polecam-CID99-IDbqUAb.html

Kontakt: Prywatna wiadomość bądź kontakt na OLX.

Zdjęcia:

286496829_3_1000x700_xiaomi-mi-box-mini-

286496829_1_1000x700_xiaomi-mi-box-mini-

286496829_2_1000x700_xiaomi-mi-box-mini-

Więcej zdjęć na OLX.

Zapraszam do zakupu, pozdrawiam!

Można zainstalować kodi?

Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tylko, że nie jest to takie proste. Wolałem kupić Qnap'a z HDMI. Mam przyjemne z pożytecznym :)

Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka

A czemu ma byc trudne?
Opublikowano (edytowane)

A czemu ma byc trudne?

Nie napisałem, że jest trudne. Napisałem, że nie jest proste tj. nie sprowadza się do instalacji .apk.

Poza tym kolega zapomniał, że sam miał z tym trudnosci? #23  http://miuipolska.pl/forum/topic/4953-zakup-mi-box-mini/page-2

Skoro już wszystko koledze bangla, to niech się kolega podzieli instrukcją. Na pewno wielu osobom się przyda.

Zwracam honor, jest poradnik. Problem zaczyna się gdy posiadamy wyższą wersję firmware. Teraz pytanie z jaką wersją przychodzą najswieższe modele MiBox'a.

Edytowane przez arcadioush
Opublikowano

boober jak jesteś chętny to zapraszam śmiało, Mi Box Mini uzywany tyle co nic, wgrałem Google Play i kilka apek, więcej nie był używany. A kilka osób już mnie meczy o wysyłkę za pobraniem, a to odpada.

Opublikowano

boober jak jesteś chętny to zapraszam śmiało, Mi Box Mini uzywany tyle co nic, wgrałem Google Play i kilka apek, więcej nie był używany. A kilka osób już mnie meczy o wysyłkę za pobraniem, a to odpada.

A wyślesz mi to zagranicę? Mogę w poniedziałek nawet puścić płatność paypalem.
Opublikowano

Wyślę, nie ma problemu, jak napisałem na PW - cenę wysyłki dowiem się w poniedziałek.

PayPal?

A nie lepiej zwykły przelew internetowy? Jak byś mógł to byłoby super, z paypala nie korzystałem nigdy i wygodniej mi przez zwykły przelew ;)

Opublikowano

Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni.

Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...