amularix Opublikowano 20 Października 2024 Opublikowano 20 Października 2024 Witam, mam zrootowany redmi note 7, na nowym redmi note 12 mam hasła do wszystkich sieci wifi, jednak nie mogę ich zapisać/eksportować ponieważ nie mam roota. Chciałem przywrócić kopię na starym telefonie i na nim zapisać hasła do pliku, niestety ani z kopii google nie przywraca mi żadnych sieci wifi, ani z kopii xiaomi. Jak wymusić przywrócenie haseł na starym telefonie, lub zapisać z nowego bez roota?
Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Października 2024 Opublikowano 20 Października 2024 Ustawienia > O telefonie > Kopia zapasowa i przywracanie > tu w opcji Telefon > Inne dane aplikacji systemowych powinieneś mieć Ustawienia Wi-Fi. Zaznaczasz, robisz kopię, katalog MIUI/backup/AllBackup z tą kopią kopiujesz do tego samego miejsca na starym telefonie (o ile mówimy o MIUI) i tam przywracasz w ten sam sposób. 1
amularix Opublikowano 21 Października 2024 Autor Opublikowano 21 Października 2024 17 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Ustawienia > O telefonie > Kopia zapasowa i przywracanie > tu w opcji Telefon > Inne dane aplikacji systemowych powinieneś mieć Ustawienia Wi-Fi. Zaznaczasz, robisz kopię, katalog MIUI/backup/AllBackup z tą kopią kopiujesz do tego samego miejsca na starym telefonie (o ile mówimy o MIUI) i tam przywracasz w ten sam sposób. działa, dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi