p0 nc Opublikowano 30 Lipca 2024 Opublikowano 30 Lipca 2024 Cześć, przeskoczyłem ostatnio na 13c wersja 5G i mam "stary" wygląd Centrum Kontroli (na poprzednim xiaomi miałem już to nowe). Przyzwyczaiłem się do tego nowszego wyglądu ale w 13c 5G nie mam opcji wybrania nowszej wersji wyglądu, ktoś wie o co chodzi??
Kacper Skrzypek Opublikowano 30 Lipca 2024 Opublikowano 30 Lipca 2024 Zapewne Xiaomi zablokowało tę opcję.
Marrik Opublikowano 30 Lipca 2024 Opublikowano 30 Lipca 2024 Ostatnio był tu ktoś z POCO X6, kto miał nowe centrum kontroli i nie mógł przejść na stare, Ty masz stare i nie możesz zmienić na nowe. To jest jakaś masakra, aż strach aktualizować telefon jak Xiaomi tak odwala.
p0 nc Opublikowano 31 Lipca 2024 Autor Opublikowano 31 Lipca 2024 Powiem tak, próbowałem aktualizować system plug in z apk mirror i dalej nic, nawet jakby się nie aktualizowało.. na starym telefonie wszystko było ok.. aż się odechciewa trochę pozostawania przy tel. xiaomi..
Netoper Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Opublikowano 1 Sierpnia 2024 13C to rasowy budżetowiec na mało wydajnych podzespołach i zapewne przez to Xiaomi nie udostępniło tego "fiuczera" żeby nie zarzynać zasobów. aż się odechciewa trochę pozostawania przy tel. xiaomi..Można się przesiąść np na Samsunga z linii S...Nie tylko Xiaomi robi cięcia na budżetowych liniach.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi