rubin69 Posted July 28 Share Posted July 28 Mój stary poczciwy Redmi Note 4X przeleżał kilka lat w szufladzie. Dzisiaj chciałem go uruchomić i tu niespodzianka! Telefon normalnie się włącza, dalej wyświetla się logo MI i sam od razu wchodzi w tryb TWRP, to znaczy próbuje wejść, bo wiesza się na ekranie TWRP i na tym koniec, nic się nie dzieje. Ma może ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić żeby telefon normalnie się uruchomił? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted July 28 Share Posted July 28 Może przycisk się przyciął, opukaj okolice przycisków głośności i powera.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubin69 Posted July 28 Author Share Posted July 28 No właśnie o tym też pomyślałem, nawet ściągnąłem tylną klapkę, ale to nie to, przycisk w porządku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 28 Share Posted July 28 Skoro masz TWRP, to znaczy, że bootloader jest odblokowany. Tak więc... może MiFlash i wgranie przez fastboota? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts