Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chciałam zsynchronizowac dane z zegarka z aplikacja Zepp i po raz pierwszy wyskoczył mi błąd. Po właczeniu bluetooth na telefonie nagle pojawiły się 2 połaczenia GTR 2, jedno do obslugi połączeń z koncówka F018 i drugie - te co dotychczas - ale nie mogę się z nim połączyć, wyskakuje komuinkat, że potrzebuje aplikacji do tego połaczenia. Aplikacje Zepp zaktualizowałam ale nie pomogło. Teraz przywróciłam zegarek do ustawień fabrycznych i telen widzi zegarek ale nadal jest komunikat, że potrzebuje aplikacji i zegarek się zwiesił na wyświetleniu kodu QR. Czy ktos miał taki problem?Screenshot_20240718_111747_Settings.thumb.jpg.93be547a5ea98e868a4c8c3035fcf9d1.jpgScreenshot_20240718_123145_Settings.thumb.jpg.ad677640b95f8d253d2b003a7c7a5b2d.jpg

Opublikowano

Zegarka nie parujesz z telefonem tylko bezpośrednio z aplikacją.
Usuń powiązanie zegarka z telefonem, ( ewentualnie zresetować ustawienia, screen (mieć na uwadze że to zresetuje też inne ustawienia) ) i wtedy parować bezpośrednio z aplikacją,
Jeśli nie pomoże to wyczyścić dane aplikacji, odinstalować ją, restart telefonu i po tym dopiero zainstalować aplikację i parować z nią zegarek.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Edit
Screena nie wrzucilem
2e529ea474f1c017747f9195f5a37bed.jpg

• Like 1
Opublikowano

dziękuje, częściowo pomogło jednak nadal nie zsynchronizowały mi się ćwiczenia/treningi z zeszłego tygodnia. Pozostałe rzeczy jak kroki czy sen są widoczne. Przetestuje po dzisiejszym treningu, moze ten moduł ma usterkę.