Skocz do zawartości

Xiaomi Mi 11 - HyperOS by Xiaomi.eu - OS1.0.3.0.UKBCNXM - Android 14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony najnowszej dostępnej wersji stabilnej HyperOS od Xiaomi.eu dla telefonu Mi 11 (nazwa kodowa: venus).

Link do pobierania ROMu:

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_VENUS_OS1.0.3.0.UKBCNXM_14.zip/download

ROM trzeba pobrać ręcznie - OTA go nie znajdzie!

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

kto pierwszy się poświęci i wrzuci proszę o info jak sytuacja na mi 11 🙃 muszę w końcu znajomemu hypera wrzucić na swoją starą mi 11 ...

Opublikowano
56 minut temu, Master napisał(a):

kto pierwszy się poświęci i wrzuci proszę o info jak sytuacja na mi 11 🙃 muszę w końcu znajomemu hypera wrzucić na swoją starą mi 11 ...

Zainstalowany system się odpalił wcześniej wersje 1.0.1.0 jak do tej pory oki dzięki Kacper! za link :-)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

no tak pytam bo gość jeszcze nie ma wrzuconej wersji 1 ... siedzi na ostatniej wersji miui 14 ... miałem mu dawno już to wrzucić ale zawsze coś przeszkadzało ... jakoś mu się nie spieszy z tym - jest zadowolony z tego co ma ... teraz go przycisnę że jest kolejna wersja i w końcu to wrzucimy ... na razie przez twrp a potem powiem mu jak to robić w trybie fastboot bo inaczej trzeba będzie wrzucić nowe twrp pod andka 14 ... o ile jest do tego modelu bo nawet nie sprawdzałem ...

no i jest ... z lutego ...

twrp-3.7.1_12-v8.6_A14-venus-skkk.img

Edytowane przez Master
  • Like 1
  • Haha 1