Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, po skończeniu oglądania filmów, które nagrałem wyświetlają się proponowane filmy "dla ciebie" z internetu. W opcjach aplikacji odznaczyłem wszystko co się dało. Czy da się to wyłączyć? Jeżeli nie to jaka jest alternatywna aplikacja, która będzie odtwarzać nagrane filmy w galerii zdjęć?

Telefon Poco X6 pro 5g.

Screenshot_2024-07-13-01-22-22-439_com.miui.videoplayer.jpg

Screenshot_2024-07-13-01-33-49-359_com.miui.videoplayer.jpg

Screenshot_2024-07-13-01-33-56-579_com.miui.videoplayer.jpg

Screenshot_2024-07-13-01-34-03-131_com.miui.videoplayer.jpg

Edytowane przez Snuffer
  • Snuffer zmienił(a) tytuł na Reklamy/proponowane filmy w aplikacji Mi Video
Opublikowano

wywal w ogóle te apki mi - przez debloat - ja to zawsze robię od razu po instalacji systemu ... zainstaluj np VLC i daj go jako domyślny odtwarzacz i problem z głowy 🙃

Opublikowano

Jednak problemem nie jest Mi Video tylko aplikacja Galeria. Po zakończeniu odtwarzania filmików proponuje filmy "dla ciebie" i nigdzie w opcjach tego nie da się wyłączyć. Jaką aplikację do zdjęć zainstalować z sklepu Google Play zamiast fabrycznej? Fabryczna ogólnie poza tym mi się podoba bo działa szybko, ma edycję zdjęć i wygodne porządkowanie folderów.  Przykładowo galeria od Googla długo ładuje zdjęcia, nie ma możliwości zmiany kolejności folderów i edycja zdjęć jest mocno ograniczona. 

Opublikowano
4 godziny temu, Snuffer napisał(a):

Jednak problemem nie jest Mi Video tylko aplikacja Galeria.

Niekoniecznie. Gdy odtwarzasz filmy z Galerii, to one są odtwarzane właśnie w Mi Wideo - po prostu tego nie widać na pierwszy rzut oka.

Opublikowano

A odwołanie autoryzacji by coś pomogło?

Można spróbować zainstalować odtwarzacz VLC i przez niego puszczać filmy1a8fd6f7bf623074f4baf0ebb5f9a4ea.jpg309367e16f109c638eea4c20902c4f60.jpg

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

no też to sugerowałem ... najlepsza opcja ... pozbyć się tego mi video w ogóle a VLC dać jako domyślny - zawsze tak robię i jest git 🙃

Opublikowano

Dziękuję za pomoc. Odwołanie autoryzacji i usunięcie Mi Video pomogło. Teraz filmy odtwarzają się w domyślnej aplikacji Galeria i nie ma na końcu proponowanych filmów.