Kestiri X Opublikowano 10 Lipca 2024 Opublikowano 10 Lipca 2024 już nie pamiętam gdzie ale przeczytałem informacje że redmi note 13 pro 5g dostanie 3 duże aktualizacje. telefon startuje z miui 14 więc będą to odpowiednio HOS 1,2,3 o ile nie pokombinują z wersjami 0,5. są jakieś szanse że ten telefon dostanie kolejne aktualizacje?
Kacper Skrzypek Opublikowano 10 Lipca 2024 Opublikowano 10 Lipca 2024 https://trust.mi.com/misrc/updates/phone?tab=aerdata Koniec wsparcia we wrześniu 2027, ostatni Android to Android 16.
Marrik Opublikowano 10 Lipca 2024 Opublikowano 10 Lipca 2024 Na ile jest pewna ta informacja? Mi Note 10 Lite też miał dostać Androida 13 i w końcu nie dostał. Tak samo nie ma na tej liście nic o POCO M6 pro 4g a jest bliźniaczy Redmi Note 13 pro 4g.Za to wersje 5G M6 pro i Redmi Note 13 pro rozpisane są osobno.
Netoper Opublikowano 11 Lipca 2024 Opublikowano 11 Lipca 2024 Tak samo pewna jak do wymienionych przez Ciebie modeli...Albo będzie jak napisali/poinformowali albo nie będzie Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 11 Lipca 2024 Opublikowano 11 Lipca 2024 10 godzin temu, Marrik napisał(a): Na ile jest pewna ta informacja? To oficjalna strona Xiaomi, więc trudno o bardziej wiarygodną informację... 10 godzin temu, Marrik napisał(a): Mi Note 10 Lite też miał dostać Androida 13 i w końcu nie dostał. Gdzie była taka informacja? Jeśli już, to na jakichś nieoficjalnych listach. 10 godzin temu, Marrik napisał(a): Tak samo nie ma na tej liście nic o POCO M6 pro 4g a jest bliźniaczy Redmi Note 13 pro 4g. Za to wersje 5G M6 pro i Redmi Note 13 pro rozpisane są osobno. Być może Xiaomi stwierdziło, że nie warto się starać o certyfikację Android Enterprise Recommended dla POCO. Tu jest info tylko o modelach, które taką certyfikację mają.
Marrik Opublikowano 11 Lipca 2024 Opublikowano 11 Lipca 2024 Być może Xiaomi stwierdziło, że nie warto się starać o certyfikację Android Enterprise Recommended dla POCO. Tu jest info tylko o modelach, które taką certyfikację mają.I tu mnie zaskoczyłeś. Sprawdziłem i faktycznie POCO M6 pro 4G nie ma AER.Dziwne to o tyle, że nazwa kodowa obu tych telefonów jest taka sama, EMERALD. Dodatkowo na oba telefony jest ta sama wersja systemu, jeden plik na oba telefony, więc niemożliwe jest by redmi dostawał aktualizacje a poco nie, tak przynajmniej myślę.
Rekomendowane odpowiedzi