YTratownik Opublikowano 29 Czerwca 2024 Opublikowano 29 Czerwca 2024 Witam, mam problem z telefonem redmi note 11. Smartfon zaczął samoistnie się wyłączać/ uruchamiać ponownie. Po włączeniu (nie zawsze ale często) wyskakuje informacja że temperatura otoczenia jest zbyt niska co może skutkować wyłączeniem urządzenia. Telefon oczywiście w normalnej temperaturze. Gdzie w telefonie znajduje/znajdują się sensory temepratury oraz jak to sprawdzić czy jest to przyczyną. Dodatkowo jeżeli w telefon delikatnie uderzy się dłonią lub bardziej dynamicznie odłoży na stół - telefon potrafi się również wyłączyć. Jak zdiagnozować/rozwiązać problem ?
Master Opublikowano 29 Czerwca 2024 Opublikowano 29 Czerwca 2024 22 minuty temu, YTratownik napisał(a): Witam, mam problem z telefonem redmi note 11. Smartfon zaczął samoistnie się wyłączać/ uruchamiać ponownie. Po włączeniu (nie zawsze ale często) wyskakuje informacja że temperatura otoczenia jest zbyt niska co może skutkować wyłączeniem urządzenia. Telefon oczywiście w normalnej temperaturze. Gdzie w telefonie znajduje/znajdują się sensory temepratury oraz jak to sprawdzić czy jest to przyczyną. Dodatkowo jeżeli w telefon delikatnie uderzy się dłonią lub bardziej dynamicznie odłoży na stół - telefon potrafi się również wyłączyć. Jak zdiagnozować/rozwiązać problem ? pisz do fachowca @Acid
YTratownik Opublikowano 1 Lipca 2024 Autor Opublikowano 1 Lipca 2024 (edytowane) Po wiadomości od acid sprawdziłem konektor baterii który faktycznie okazał się delikatnie luźny co było przyczyną problemu. Temat do zamknięcia. Dzięki Edytowane 1 Lipca 2024 przez YTratownik
Rekomendowane odpowiedzi