langolier Opublikowano 26 Czerwca 2024 Opublikowano 26 Czerwca 2024 Cześć, Xiaomi 11T, HyperOS 1.0.3.0 Postanowiłem pobawić się trochę z Asystentem Google (zainstalowany najnowszy update wg Google Play). Okazało się, że nie reaguje on na wypowiadanie "OK Google", ale działa przez uruchomienie - puknięcie ikonki. Wszedłem w Ustawienia, nauczyłem go mojego głosu przez Voice Match, potem zaznaczyłem ""Uruchom Asystenta w dowolnej chwili, mówiąc "Hej, Google", nawet jeśli masz wyłączony ekran", zrestartowałem telefon i sprawdziłem jeszcze raz ustawienia - niestety, nadal nie działa Usunąłem aktualizacje Asystenta i wyczyściłem pamięć - nic, zainstalowałem ponownie najnowszy update - nic, usunąłem i zainstalowałem wzorce mojego głosu przez Voice Match - nic.... Przeleciałem wszystkie ustawienia, które tylko kojarzyły mi się z Asystentem - nic. Pogrzebałem w internecie ale nie ma tam problemu podobnego do mojego albo sugerują rozwiązania, które już zrobiłem wcześniej. Sądzę, że to jakieś ustawienie blokuje "głosowość" Asystenta, ale niestety nie wiem, które....
Rekomendowane odpowiedzi