erykredosz Opublikowano 23 Czerwca 2024 Opublikowano 23 Czerwca 2024 chciałem zrestartować telefon do stanu fabrycznego ale jak kliknołem reboot i zaniast normalnej konfiguracji włancza mi się main menu.
Netoper Opublikowano 24 Czerwca 2024 Opublikowano 24 Czerwca 2024 No i jakie opcje masz w tym main menu?Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
erykredosz Opublikowano 24 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2024 1 godzinę temu, Netoper napisał(a): No i jakie opcje masz w tym main menu? Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka no mam reboot, wipe data, connect with miassistant. miałem aplikacje miassistant.
Netoper Opublikowano 24 Czerwca 2024 Opublikowano 24 Czerwca 2024 Robiłeś wipe data? jak nie zaskoczy to spróbuj ze dwa razy.Masz możliwość wejścia w tryb fastbot?Może jest zablokowany przycisk.BL masz odblokowany?Można spróbować wgrać system pRzy użyciu trybu edl, z tym że trzeba otworzyć telefonhttps://www.google.pl/search?q=redmi+9+test+point&sca_esv=9c50ec8a1464c31f&source=hp&ei=4w95ZsrfFYHJwPAPlIiw2A8&oq=redmi+9+test&gs_lp=EhFtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1ocCIMcmVkbWkgOSB0ZXN0KgIIADIFEAAYgAQyBhAAGBYYHjIGEAAYFhgeMgYQABgWGB4yBhAAGBYYHjIGEAAYFhgeMgYQABgWGB4yBhAAGBYYHki3dlDkEFinZnABeACQAQCYAZIBoAGkDKoBBDAuMTK4AQHIAQD4AQGYAg2gAoUOqAIPwgIKEAAYAxjqAhiPAcICChAuGAMY6gIYjwHCAg4QABiABBixAxiDARiKBcICDhAuGIAEGLEDGNEDGMcBwgILEC4YgAQYsQMYgwHCAgsQABiABBixAxiDAcICERAuGIAEGLEDGNEDGIMBGMcBwgIIEAAYgAQYsQPCAgsQLhiABBixAxjUAsICCBAuGIAEGLEDwgIOEC4YgAQYxwEYjgUYrwHCAg0QABiABBixAxiDARgKwgIHEAAYgAQYCpgDE5IHBDEuMTKgB8BE&sclient=mobile-gws-wiz-hpWysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
erykredosz Opublikowano 24 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2024 ale mam redmi 8 pro nie mogłem wybrać kategorie redmi 8 pro 2 godziny temu, Netoper napisał(a): Robiłeś wipe data? jak nie zaskoczy to spróbuj ze dwa razy. Masz możliwość wejścia w tryb fastbot? Może jest zablokowany przycisk. BL masz odblokowany? Można spróbować wgrać system pRzy użyciu trybu edl, z tym że trzeba otworzyć telefon https://www.google.pl/search?q=redmi+9+test+point&sca_esv=9c50ec8a1464c31f&source=hp&ei=4w95ZsrfFYHJwPAPlIiw2A8&oq=redmi+9+test&gs_lp=EhFtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1ocCIMcmVkbWkgOSB0ZXN0KgIIADIFEAAYgAQyBhAAGBYYHjIGEAAYFhgeMgYQABgWGB4yBhAAGBYYHjIGEAAYFhgeMgYQABgWGB4yBhAAGBYYHki3dlDkEFinZnABeACQAQCYAZIBoAGkDKoBBDAuMTK4AQHIAQD4AQGYAg2gAoUOqAIPwgIKEAAYAxjqAhiPAcICChAuGAMY6gIYjwHCAg4QABiABBixAxiDARiKBcICDhAuGIAEGLEDGNEDGMcBwgILEC4YgAQYsQMYgwHCAgsQABiABBixAxiDAcICERAuGIAEGLEDGNEDGIMBGMcBwgIIEAAYgAQYsQPCAgsQLhiABBixAxjUAsICCBAuGIAEGLEDwgIOEC4YgAQYxwEYjgUYrwHCAg0QABiABBixAxiDARgKwgIHEAAYgAQYCpgDE5IHBDEuMTKgB8BE&sclient=mobile-gws-wiz-hp Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka mam wybur włączenia fastboot
Netoper Opublikowano 24 Czerwca 2024 Opublikowano 24 Czerwca 2024 A no to jak kombinacja przycisków wchodzisz w fastbot no to można wykluczyć usterkę klawiszy. Masz redmi 8 pro, czy redmi note 8 pro?Z drugiej strony to bez znaczenia wpisz w google model swojego telefonu i dopisz test point.Nawet jak masz zablokowany BL, to po wejściu w tryb EDL( po zwarciu test pointów) wgrasz system/rom.( kwestia abyś pobrał rom konkretnie pod swój model telefonu) Jeśli u ciebie jest problem tylko z softem no to będziesz miał telefon jak po wyjściu z fabryki.Jeśli usterka jest sprzętowa to szukaj nowego telefonu bo naprawa nieopłacalna.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
erykredosz Opublikowano 24 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2024 mam redmi note 8 pro dobra wiesz po prostu pujde do serwisu
Marrik Opublikowano 24 Czerwca 2024 Opublikowano 24 Czerwca 2024 Proponował bym jeszcze wizytę w księgarni i zakup słownika. Serio, oczy bolą jak się czyta te Twoje posty. 1
Master Opublikowano 24 Czerwca 2024 Opublikowano 24 Czerwca 2024 20 minut temu, Marrik napisał(a): Proponował bym jeszcze wizytę w księgarni i zakup słownika. Serio, oczy bolą jak się czyta te Twoje posty. a wiesz że miałem to samo napisać ale mnie uprzedziłeś ... ja bym proponował przy okazji wizyty w serwisie załatwić korepetycje z polskiego ... 🙃 chyba się bardziej przydadzą niż telefon ...
Rekomendowane odpowiedzi