Diablo all Opublikowano 22 Czerwca 2024 Opublikowano 22 Czerwca 2024 (edytowane) Jak w temacie, po aktualizacji telefon działa bardzo wolno, no stop wyskakują komunikaty że dana aplikacja nie odpowiada, nie mogę usunąć haseł w drugiej przestrzeni, no dramat. Czy da się cofnąć tą koszmarną aktualizacje, lub naprawić te błędy. Edytowane 22 Czerwca 2024 przez Diablo all
kris68 Opublikowano 22 Czerwca 2024 Opublikowano 22 Czerwca 2024 Mnie osobiście smartfon Redmi Note 13 Pro 5G telefon dostał drugie życie. Może to po troszku wersja hardware, ale wystarczy tylko leciutko dotknąć ekranu, już jest odblokowany, to samo z odblokowanie twarzą. A najbardziej mi się podoba odblokowanie przy pomocy bluetooth : mam zegarek - Xiaomi Smart Band 8 PRO co prawda sprowadzany z ALI.....więc wersja chińska i nigdy się nie doczekamy wersji polskiej, ale znalazłem na Telegramie gościa, który zdalnie za 5 euro instaluje dowolny język w tym polski. Teraz jak tylko zegarek mam blisko smartfona to on się odblokowywuje. Dla mnie to niezła bajera, bo na Allegro chcieli za tą wersję 560 zł, z oczekiwaniem prawie 3 tygodnie a mi przyszedł w dwa tygodnie, a w promocji zapłaciłem za niego 212 zł. Jest delikatna różnica, prawda ? A jak aktualizowałeś smartfon, to dałeś tylko update, czy też, żeby wyczyścił wszystko ? Bo jeżeli to pierwsze to może dlatego bardzo muli. Spróbuj może jeszcze raz zainstalować na nowo, myślę, że się poprawi. Powodzenia.
Master Opublikowano 22 Czerwca 2024 Opublikowano 22 Czerwca 2024 (edytowane) jeśli chodzi o te nieodpowiadanie apek to są na to jakieś komendy adb ... ale nie pamiętam już jakie ... tu było kiedyś o tym na forum ... takie rekompilowanie wszystkich ... musiałbym poszukać gdzieś jak te polecenie wyglądało ... na takie objawy może też pomoc czyszczenie cache / art / dalvik w customowym twrp (zastępuje fabryczne recovery Xiaomi) no ale to trzeba wrzucić w trybie fastboot przy odblokowanym bootloaderze (o ile dobrze pamiętam ...) a ta komenda to adb shell pm compile -a -f -r cmdline --full Edytowane 22 Czerwca 2024 przez Master
Rekomendowane odpowiedzi