Problemy techniczne
6 topics in this forum
-
- 1 follower
- 17 replies
- 565 views
Posiadam telefon POCO X4 Pro 5G i mam problem z zaktualizowaniem go do Androida 12. Telefon nie widzi żadnych nowych aktualizacji. Nie da się też zaktualizować z poziomu telefonu przez Recovery, ponieważ pokazuje błąd: "Nie można zweryfikować aktualizacji". Myślałem o wgraniu nowego ROM-u, ale nie wiem jak można to zrobić bez roota. A jeśli wgrywał bym ROM na zrootowanym telefonie np. przez MiFlash, to czy da się potem jakoś cofnąć roota ? Proszę o pomoc. Pozdrawiam.
Last reply by Kacper Skrzypek, -
-
- 1 follower
- 6 replies
- 147 views
Aplikacja nie może połączyć się z kamerą na romach EU. Na romach GLOBAL problem nie występuje. Testowane na 2 romach EU i GLOBAL POCO X5 PRO. Roszady dodawania uprawnień, i inne kobinacje wykonane. Coś nie trybi w ROM-ach EU.
Last reply by Umik2002, -
- 1 follower
- 1 reply
- 108 views
Cześć, Mam problem na telefonie POCO X4 PRO 5G związany z połączeniami przychodzącymi. Mam wsadzoną do slota 1 kartę play i w momencie, gdy ktoś do mnie dzwoni to słyszy komunikat, że abonent jest niedostępny, a na mój telefon w tym czasie jest wysyłany sms o treści "numer podany jako nadawaca próbował się z Tobą połączyć". Gdy ja nawiązuje połączenie to czekam 40 sekund aż usłyszę sygnał łączenia. Wsadziłem kartę Plusa i nie ma tego problemu. Wsadziłem trzy inne karty Play i problem występuje. Te same karty Play działają w Redmi Note 8 Pro. Gdy wymuszam połączenia przez sieć 2G to nagle telefon działa poprawnie. Po przełożeniu karty do slot 2 to również p…
Last reply by PiotrX, -
- 7 replies
- 279 views
Cześć, Jestem posiadaczem Poco od kilku dni. Bardzo fajny telefon w tej półce cenowej. Mam z nim tylko jeden problem, który nie wiem jak rozwiązac. Łączę się do sieci WI-FI (zarówno 2.4ghz jak i 5ghz) i po jakimś czasie (różne ramy czasowe) przestaje mi działać internet.Gdy łączę się do sieci WiFi to wydaje się, że wszystko działa poprawnie, lecz po chwili pojawia się komunikat "Ta sieć Wi-Fi nie ma dostępu do internetu" i internet przestaje działać. Zalogowałem się do routera i widzę, że niby nadal jestem połączony do routera, ale telefon na ping nie odpowiada. Jak rozłączę połączenie do sieci wifi i połącze się ponownie. Ping zaczyna działać. Opóźnienia do t…
Last reply by Rafał93, -
- 1 follower
- 4 replies
- 273 views
Witam Posiadam POCO x4 pro na którym ustawiłem funkcję powiadomienia za pośrednictwem animacji na zablokowanym ekranie w przypadku połączenia/sms/ wiadomości messenger. Problem polega na tym, że animacja wyświetlana jest jednorazowo po czym ekran pozostaje całkowicie wyłączony. Czy istnieje możliwość ustawienia takiego powiadomienia w trybie ciągłym tak by ekran sygnalizował powiadomienie i po 10 minutach, a nie tylko parę sekund po wiadomości?
Last reply by Kacper Skrzypek, -
- 3 replies
- 106 views
hej, Miałem problem z podłaczniem smartwach i wagi... kompbinowałem - okazało się że mam 2 konta w xiaomi... jedno w teorii wykasowałem - teraz połaczyłem oba (jedno bylo na mail a drugie na nr tel) - to jest to co zrobiłem a problem... Obecnie wchodząc w ustawienia -> konto xiaomi - nie mogę ani zalogowac ani wylogowac konta, pojawia się komunikat: com.xiaomi.fibddevice.v2.net.securitymanager$accountexception:null auth token returnrd Wyczyściłem dane aplikacji konta xiaomi - niestety nic nie dało. W jaki sposób - oczywiście po za resetem do ustawień fabrycznych można coś zdziałać? Jak to aplikacja systemowa więc nie wiem czy mogę odinstalować i potem w …
Last reply by Netoper,