ZduneX25 Opublikowano 18 Czerwca 2024 Opublikowano 18 Czerwca 2024 Seria Xiaomi 15 wprowadzić ma co najmniej dwa dodatkowe ulepszenia Czytaj dalej >
Master Opublikowano 18 Czerwca 2024 Opublikowano 18 Czerwca 2024 no fajnie z tą przesłona ... tylko raz że większość użytkowników i tak nie będzie się w to pewnie bawić (tu na pewno warto usprawnić automatykę aparatu żeby soft sam ją zmieniał w zależności od sytuacji ... czyli tryb pracy "kliknij i zapomnij") a dwa że ta przesłona zwiększy grubość wyspy z aparatami co przy mniejszym rozmiarowo (i zapewne cieńszym) telefonie też może nie być mile widziane ... czyli dla większości użytkowników to zapewne zbędny bajer a do tego jeszcze realnie "pogrubiający" telefon ... no ale rozumiem ich że chcą jakoś wyróżnić telefon choćby względem zwykłej 14 gdzie zmiennej przesłony nie było ... czytnik ultradzwiekowy to kolejny wyróżnik i tu nie jestem zdziwiony że chcą to dać do 15 i 15 pro ... większa bateria też zawsze mile widziana ... 🙃 ja osobiście chciałbym w 15 pro zobaczyć już węglowo - krzemowa tak gdzieś minimum 5500 mAh i z ładowaniem bezprzewodowym jak w 14 ultra ... do tego peryskop tak z x5 i podekranowa kamerkę przednia ... też wzmacniacz sygnału z 14 ultra byłby wskazany ... oby tylko ten nowy snap miał jako taka kulturę pracy bo gdzieś już czytałem że pobór mocy i temperatury mają nieźle pójść w górę ... pewnie wyciągają te taktowania ile się da - a ma chyba już być ponad 4 GHz na jednym rdzeniu ...bo powszechnie wiadomo że benchmarki zwykłemu użytkownikowi są najważniejsze 🙃 i chodzi po kolegach czy koleżankach i chwaląc się ile tam wyczesal ... 1
Rekomendowane odpowiedzi