ankra Opublikowano 5 Czerwca 2024 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Witam, Robiłem fastboot na xiaomi 12 pro 5g i telefon po odblokowaniu, boot loadera uruchomił się ponownie i nie mogłem wgrać aktualizacji po wyłączeniu telefonu przyciskiem już go nie mogę uruchomić. co zrobić?
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 6 Czerwca 2024 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Po odblokowaniu bootloadera sam z siebie się nie zbrickował. Musiałeś w międzyczasie zrobić coś, co sprawiło, że się nie odpala (np. wgrać nie ten ROM co trzeba). Fastboot działa?
0 ankra Opublikowano 6 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2024 (edytowane) Fast boot działał.Próbowałem wgrać nowego softa nie poszło. Telefon powrucił do ekranu startowego miui 14 a jak go wyłączyłem to już go nie mogłem włączyć.Rom ściągnąłem odopiedni dla tego modelu. Nawet nie działa hard reset. Edytowane 6 Czerwca 2024 przez ankra
0 Netoper Opublikowano 6 Czerwca 2024 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Po podpięciu ładowarki jest jakaś reakcja ?Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
0 ankra Opublikowano 7 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2024 nie ma żadnej reakcji, zostaje tylko serwis
Pytanie
ankra
Witam,
Robiłem fastboot na xiaomi 12 pro 5g i telefon po odblokowaniu, boot loadera uruchomił się ponownie i nie mogłem wgrać aktualizacji po wyłączeniu telefonu przyciskiem już go nie mogę uruchomić. co zrobić?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi