kagaw Opublikowano 5 Czerwca 2024 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Cześć.Szukajka nie pomogła.Jak w Poco F5 pro odblokować max głośność (przede wszystkim słuchawki bluetooth).PzdrKamil Wysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka
0 Master Opublikowano 5 Czerwca 2024 Opublikowano 5 Czerwca 2024 w tym temacie sporo o tym było ... https://miuipolska.pl/forum/topic/57964-cichy-dźwięk-poprzez-bluetooth/#comments
0 kagaw Opublikowano 5 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2024 w tym temacie sporo o tym było ... https://miuipolska.pl/forum/topic/57964-cichy-dźwięk-poprzez-bluetooth/#commentsCzytałem dokładnie. Nic z tego wątku na F5 nie działa Wysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka
0 Master Opublikowano 5 Czerwca 2024 Opublikowano 5 Czerwca 2024 3 minuty temu, kagaw napisał(a): Czytałem dokładnie. Nic z tego wątku na F5 nie działa Wysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka gdzieś był jeszcze temat - gość tam ogarnął ... jak znajdę to podeślę ... bo nie pamiętam dokładnie ... 🙃 1
0 kagaw Opublikowano 5 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2024 gdzieś był jeszcze temat - gość tam ogarnął ... jak znajdę to podeślę ... bo nie pamiętam dokładnie ... ThnxWysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka
0 Master Opublikowano 5 Czerwca 2024 Opublikowano 5 Czerwca 2024 (edytowane) moze na priv do gościa żeby dał znać ... wiesz tu był jeszcze jeden fajny wątek w tym temacie ale coś nie mogę znaleźć ... jeszcze zerkne w wolnej chwili ... starość ... nie ten łeb co za młodu ... 🙃 obadaj ten wątek jeszcze ... https://www.reddit.com/r/PocoPhones/comments/11f3lu5/miui_14_bluetooth_audio_devices_has_lower_volumes/ Edytowane 5 Czerwca 2024 przez Master
0 kagaw Opublikowano 6 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2024 Przeleciałem się po kilku regionach.Burkina Faso dała mi wystarczające podbicie głośności.Dla mnie eot.Dziękuję. KWysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka
0 Master Opublikowano 6 Czerwca 2024 Opublikowano 6 Czerwca 2024 2 minuty temu, kagaw napisał(a): Przeleciałem się po kilku regionach. Burkina Faso dała mi wystarczające podbicie głośności. Dla mnie eot. Dziękuję. K Wysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka ja u siebie korzystam jeszcze z takiej apki - volume booster goodev - głównie jeśli chodzi o głośniki zewnętrzne ale ona też chyba działa dla słuchawek i bluetootha - możesz obadac ... trzeba jej dać autostart i po każdym restarcie telefonu uruchomić - potem już działa cały czas w tle ... testowałem sporo tego typu apek i ta jest najlepsza ... polecam spróbować ... pozdro
0 kagaw Opublikowano 6 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2024 ja u siebie korzystam jeszcze z takiej apki - volume booster goodev - głównie jeśli chodzi o głośniki zewnętrzne ale ona też chyba działa dla słuchawek i bluetootha - możesz obadac ... trzeba jej dać autostart i po każdym restarcie telefonu uruchomić - potem już działa cały czas w tle ... testowałem sporo tego typu apek i ta jest najlepsza ... polecam spróbować ... pozdroA wymaga roota ?Bo ja na fabrycznym jestem Wysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka
0 Master Opublikowano 6 Czerwca 2024 Opublikowano 6 Czerwca 2024 (edytowane) 18 minut temu, kagaw napisał(a): A wymaga roota ? Bo ja na fabrycznym jestem Wysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka nie - nie wymaga daj znać przy okazji jak to się sprawdza w praktyce ... jak pisałem - nie testowałem tego na słuchawkach czy bluetooth ... ale z głośnikami to śmiga bez problemu ... Edytowane 6 Czerwca 2024 przez Master 1
0 kagaw Opublikowano 6 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2024 nie - nie wymaga daj znać przy okazji jak to się sprawdza w praktyce ... jak pisałem - nie testowałem tego na słuchawkach czy bluetooth ... ale z głośnikami to śmiga bez problemu ...Działa jak wściekła.Wróciłem do Regionu Polska, spadek mocy odczuwalny.Ale apka podbija mocno, spełnia oczekiwania.Pozostaje na PL, w razie potrzeb będę właśnie podbijał aplikacja.ThankUKWysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka 1
0 Artur Puchała Opublikowano 21 Lipca 2024 Opublikowano 21 Lipca 2024 Dalej Jabra Talk 15se działa cicho, apka nic nie dała 😕
0 kagaw Opublikowano 21 Lipca 2024 Autor Opublikowano 21 Lipca 2024 Dalej Jabra Talk 15se działa cicho, apka nic nie dała Oba suwaki ruszałeś? Jestem zdziwiony, że nie działa... Wysłane z mojego SM-X716B przy użyciu Tapatalka
Pytanie
kagaw
Cześć.
Szukajka nie pomogła.
Jak w Poco F5 pro odblokować max głośność (przede wszystkim słuchawki bluetooth).
Pzdr
Kamil
Wysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi