czupakabraLBN Opublikowano 31 Maja 2024 Opublikowano 31 Maja 2024 Witajcie. Mam PX6P i bardzo doskwiera mi brak gniazda mini Jack, nawet skłonny jestem sprzedać ten telefon, ale znalazłem chyba rozwiązanie a mianowicie przejściówkę usb v mini jack np to, czy ktoś Was korzysta z takiego rozwiązania, jak to się sprawdza? Chodzi mi o prowadzenie rozmów telefonicznych. https://allegro.pl/oferta/baseus-adapter-przejsciowka-audio-usb-c-typ-c-mini-jack-3-5mm-aux-dac-8783914345
FromWP Opublikowano 31 Maja 2024 Opublikowano 31 Maja 2024 (edytowane) Chyba działa skoro nawet w oficjalnym mi-store ten model sprzedają. A nie dali Ci z telefonem? Z 11Lte5Gne dostałem w komplecie. Mam też cos takiego Ugreen-a z dodatkowym portem usb-c do ładowania. Działa z Xiaomi (z Samsungami tylko oryginalne samsunga). Edytowane 31 Maja 2024 przez FromWP 1
Kacper Skrzypek Opublikowano 31 Maja 2024 Opublikowano 31 Maja 2024 43 minuty temu, FromWP napisał(a): A nie dali Ci z telefonem? Z tym już chyba różnie bywa. W Xiaomi 12 nie miałem w zestawie, w 14 też nie.
czupakabraLBN Opublikowano 31 Maja 2024 Autor Opublikowano 31 Maja 2024 1 godzinę temu, FromWP napisał(a): Chyba działa skoro nawet w oficjalnym mi-store ten model sprzedają. A nie dali Ci z telefonem? Z 11Lte5Gne dostałem w komplecie. Mam też cos takiego Ugreen-a z dodatkowym portem usb-c do ładowania. Działa z Xiaomi (z Samsungami tylko oryginalne samsunga). Nie było tego w zestawie, ale dzięki za info, dużo nie kosztuje, a łatwiejsze to niż sprzedawanie nowego telefonu i kupowanie innego, myślałem już o RN12P 5g 😁
Rekomendowane odpowiedzi