Walli15 Opublikowano 27 Maja 2024 Opublikowano 27 Maja 2024 Cześć . Ostatnio robiłem aktualizacje na Hyperos i teraz co chwilę wyskakuje komunikat " błąd adaptera słuchawek " i nie słuchać rozmówcy przez głośnik w telefonie . Czy ktoś ma taki problem ? Co da się z tym zrobić ?
0 Master Opublikowano 2 Czerwca 2024 Opublikowano 2 Czerwca 2024 może nikt nie miał podobnego problemu ... też nie pamiętam żeby ktoś to zgłaszał tutaj na forum ... trudno powiedzieć ... można zrobić reset systemu do ustawień fabrycznych i zobaczyć czy to coś da ... oczywiście wcześniej zrób backup danych ... jak to nic nie da to ewentualnie można wrzucić inny system - jeśli masz globala to Xiaomi eu ... no ale to jeszcze przed tym trzeba zrobić unlocka bo inaczej Ci nie wskoczy ...
0 Acid Opublikowano 3 Czerwca 2024 Opublikowano 3 Czerwca 2024 W dniu 27.05.2024 o 09:42, Walli15 napisał(a): Cześć . Ostatnio robiłem aktualizacje na Hyperos i teraz co chwilę wyskakuje komunikat " błąd adaptera słuchawek " i nie słuchać rozmówcy przez głośnik w telefonie . Czy ktoś ma taki problem ? Co da się z tym zrobić ? Czy ikona słuchawek jest non stop widoczna na pasku statusu?
0 Walli15 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2024 No właśnie nie cały czas . Jak błąd wyskakuje to pojawia się Ilonka i dopiero wyłączenie telefonu pomaga . Z żoną mamy takie same modele i po aktualizacji mamy ten sam problem 🙂
Pytanie
Walli15
Cześć . Ostatnio robiłem aktualizacje na Hyperos i teraz co chwilę wyskakuje komunikat " błąd adaptera słuchawek " i nie słuchać rozmówcy przez głośnik w telefonie . Czy ktoś ma taki problem ? Co da się z tym zrobić ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi