Remlin Opublikowano 21 Maja 2024 Opublikowano 21 Maja 2024 (edytowane) Czy ktoś jeszcze ma problem że co chwile pojawia mu się powiadomienie z panelu sterowania o tym żeby odpalić czyszczenie? Wyłączenie powiadomień z panelu jest zablokowane a żadne ustawienia wewnętrzne nie mają na nie wpływu, idzie coś z tym zrobić czy po prostu nigdy więcej nie kupować xiaomi? Zaczęło spamić po update do hyperOS Edytowane 21 Maja 2024 przez Remlin
koko73 Opublikowano 21 Maja 2024 Opublikowano 21 Maja 2024 (edytowane) 19 minut temu, Remlin napisał(a): Czy ktoś jeszcze ma problem że co chwile pojawia mu się powiadomienie z panelu sterowania o tym żeby odpalić czyszczenie? Wyłączenie powiadomień z panelu jest zablokowane a żadne ustawienia wewnętrzne nie mają na nie wpływu, idzie coś z tym zrobić czy po prostu nigdy więcej nie kupować xiaomi? Zaczęło spamić po update do hyperOS ustawienia sprzątacza > "przypomnij o czyszczeniu" daj na off albo zwiększ limit rozmiaru kosza albo zmień harmonogram z codziennie na np. co 3,7,lub 15 dni może to pomoże jak coś ja nie próbowałem bo tak bardzo to mi nie przeszkadza Edytowane 21 Maja 2024 przez koko73
Master Opublikowano 21 Maja 2024 Opublikowano 21 Maja 2024 ten temat już był ... https://miuipolska.pl/forum/topic/63327-ciągłe-powiadomienia-sprzątacza/
FromWP Opublikowano 21 Maja 2024 Opublikowano 21 Maja 2024 Godzinę temu, Remlin napisał(a): idzie coś z tym zrobić czy po prostu nigdy więcej nie kupować xiaomi? Xiaomi do tego dąży, chyba coraz skuteczniej. Mam tak samo od pewnego czasu, tylko to powiadomienie nazywa się Odkurzacz. Link do tematu z połowicznym rozwiązaniem już masz. Nie wyrazić zgody na warunki prywatności.
Remlin Opublikowano 22 Maja 2024 Autor Opublikowano 22 Maja 2024 Tylko że ani ustawienia sprzątacza ani odebranie mu uprawnień jak w poprzednim temacie nic nie dało
Netoper Opublikowano 22 Maja 2024 Opublikowano 22 Maja 2024 Spróbuj wyczyścić pamięć i dane panelu sterowania.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Remlin Opublikowano 23 Maja 2024 Autor Opublikowano 23 Maja 2024 21 godzin temu, Netoper napisał(a): Spróbuj wyczyścić pamięć i dane panelu sterowania. Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Również nie pomogło
FromWP Opublikowano 23 Maja 2024 Opublikowano 23 Maja 2024 1 godzinę temu, Remlin napisał(a): Również nie pomogło Musisz unieważnić autoryzację Panelowi sterowania i dodatkowo aplikacji msa. U mnie pomogło. O dziwo Panel sterowania odzyskał autoryzację tylko po nadaniu uprawnień do danych mobilnych. Wszystko to jest nie dorobione, ale teraz tych przypomnień odkurzacza nie mam.
Remlin Opublikowano 23 Maja 2024 Autor Opublikowano 23 Maja 2024 39 minut temu, FromWP napisał(a): Musisz unieważnić autoryzację Panelowi sterowania i dodatkowo aplikacji msa. U mnie pomogło. O dziwo Panel sterowania odzyskał autoryzację tylko po nadaniu uprawnień do danych mobilnych. Wszystko to jest nie dorobione, ale teraz tych przypomnień odkurzacza nie mam. Faktycznie u mnie też sam sobie przywrócił, i to bez niczego. usunąłem obu i może pomoże
Rekomendowane odpowiedzi