cejas Opublikowano 14 Maja 2024 Opublikowano 14 Maja 2024 (edytowane) Witam. Dotyczy POCO M3 PRO 5G. Po ostatniej aktualizacji telefonu z opcji edycji zniknęła opcja "Zmień nazwę". Opcja ta jest mi potrzebna na bieżąco podczas robienia zdjęć w terenie. W załączeniu zrzut z wyświetlonymi opcjami w których brak ww. opcji. Wujek Google oraz fora nie dały mi rozwiązania. Prosze o pomoc bo nie chcę z takiego powodu zmieniać telefonu.... Edytowane 14 Maja 2024 przez cejas Dodanie modelu telefonu
Kacper Skrzypek Opublikowano 14 Maja 2024 Opublikowano 14 Maja 2024 Nie możesz zmienić nazwy zdjęcia w nowych globalnych wersjach Galerii niestety. Musiałbyś zmienić nazwę z poziomu Menedżera plików. Po wejściu w szczegóły fotki będziesz mieć ścieżkę do niej (na niebiesko). Dotknij jej, powinno być przekierowanie do apki, gdzie można zmienić już nazwę. Głupie, ale... to Xiaomi. Prawdopodobnie usunęli tę opcję ze względu na integrację ze Zdjęciami Google.
FromWP Opublikowano 14 Maja 2024 Opublikowano 14 Maja 2024 1 godzinę temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Prawdopodobnie usunęli tę opcję ze względu na integrację ze Zdjęciami Google. Albo chcą żeby oglądać reklamy wyświetlane w stockowym menedżerze. Tego nie da się już używać. 1
Rekomendowane odpowiedzi