Kiba Opublikowano 11 Maja 2024 Opublikowano 11 Maja 2024 Witam, Wczoraj zaktualizowałem Xiaomi redmi 12 pro 5g z miui 14 na hyper os 1.0.1.0. Dodane głównie (pomijając optymalizacje i pare innych rzeczy) zostały nowe edytowalne tła na ekranie blokady. Po odpaleniu systemu miałem standardowe tło na ekranie blokady oraz zegar był taki sam jak na ekranie głównym. Pozmieniałem je pod siebie ale przed tym usunąłem na ekranie głównym zegar bo mi sie nie podobał ale jak chciałem go dodać z powrotem to miałem ten stary nie ładny zegar z miui 14.
Master Opublikowano 11 Maja 2024 Opublikowano 11 Maja 2024 a chyba był ostatnio podobny temat ... możliwe że pomoże czyszczenie danych launchera ... a tak przy okazji - usunales zegar który się Ci podobał potem zmieniłeś zdanie że jednak jest ładny a dostałeś jeszcze gorszy 🙃 bywa i tak - uroki dużego wyboru ... 🙃 ja osobiście trochę tęsknię za starymi czasami gdzie był jeden i każdy był zadowolony ... teraz tyle tego jest że człek glupieje od możliwości ... ps. daj znać czy się udało ...
Kiba Opublikowano 11 Maja 2024 Autor Opublikowano 11 Maja 2024 46 minut temu, Master napisał(a): a chyba był ostatnio podobny temat ... możliwe że pomoże czyszczenie danych launchera ... a tak przy okazji - usunales zegar który się Ci podobał potem zmieniłeś zdanie że jednak jest ładny a dostałeś jeszcze gorszy 🙃 bywa i tak - uroki dużego wyboru ... 🙃 ja osobiście trochę tęsknię za starymi czasami gdzie był jeden i każdy był zadowolony ... teraz tyle tego jest że człek glupieje od możliwości ... ps. daj znać czy się udało ... niestety nie zadziałało ale dziękuje za pomoc!
Kiba Opublikowano 11 Maja 2024 Autor Opublikowano 11 Maja 2024 1 godzinę temu, Kiba napisał(a): niestety nie zadziałało ale dziękuje za pomoc! udało mi sie naprawić wystarczyło ponownie zainstalować pakiet wyglądu
Beata Jeromin Opublikowano 11 Lipca 2024 Opublikowano 11 Lipca 2024 (edytowane) Dodam bo mialam problem z zegarem a nigdzie nie bylo dla mnie poprawnej odpowiedzi. Moze komus sie jeszcze przyda... Trzeba wejsc w widżety - kliknąć lupe u góry - nastepnie na dole widżety androida - tam jest stary widok zegara wraz z pogoda. Edytowane 11 Lipca 2024 przez Beata Jeromin
Rekomendowane odpowiedzi