Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jestem tu nowy, szukałem tematu na forum ale nie znalazłem. Kupiłem nowa hulajnoga 4 pro. Dodałem ja bez problemu do swojego telefonu. Jednak gdy chce udostępnić pokój a w nim urządzenie na innym telefonie to niestety nie widać że w pokoju jest urządzenie. Jak sobie z Tym poradzić. Dodaje 2 ss. Na jednym widać urządzenie a na drugim w tym samym pokoju już brak. Co robie źle? 

Screenshot_20240428_185902_Mi Home.jpg

Messenger_creation_964e333e-e387-443a-a257-4d62ccbf83a4.jpeg

Opublikowano
Godzinę temu, Bartłomiej Fijołek napisał(a):

Na jednym widać urządzenie a na drugim w tym samym pokoju już brak

Wygląda na to że masz wybrane dwa różne domy. Kliknij w dom na górze po lewej na tym drugim telefonie i powinien tam być wybór domu. 

Opublikowano

Udostępniłeś dom czy urządzenie? Na zrzutach masz dwa różne domy. Urządzenie chyba nie może być równocześnie w dwóch różnych domach. 

Opublikowano

ja bym spróbował udostępnić samo urządzenie/pojazd a nie pokój w którym się znajduje, ponieważ to urządzenie mobilne a nie stacjonarne (pojazd może być dziś w garażu a jutro na podjeździe a pojutrze w Berlinie). Oczywiście oba konta musza być założone na tym samym serwerze i lokalizacja w tym samym kraju ustawiona, czyli na przykład Europejski serwer, kraj Polska, lub każdym innym, ale na tym samym. Dlaczego? Chodzi o regulacje prawne związane z ograniczeniami na przykład prędkości (np. w PL do 20km/h USA - 30km/h) lub wymaganego dodatkowego wyposażenia (jak na przykład drugi hamulec w Niemczech co nie jest wymagane w PL).