Gx3 Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Witam, nie działały mi dymki z messengera ( ustawiałam pływające okna, robiłam restart telefonu-wczeeśniej działały, ale od dziś od rana przestały) więc chciałam spróbować przywrócić ustawienia fabryczne. I teraz nie mogę włączyć telefonu, bo jak próbuję to muszę założyć konto xiaomi, nie da się kliknąć pomiń. Próbowałam poprzez adres mailowy, ale wyskakuje, że hasło nie poprawne, a wpisywałam milion razy.. Kupiłam telefon 2 tygodnie temu i przyszedł do mnie naładowany częściowo i nie byłam zarejestrowana na koncie Xiaomi.. Pomocy;( Szukałam informacji, ale nic nie znalazłam.. jestem kobietą i trzeba do mnie mówić prostym językiem bo jak przeglądałam forum to niewiele rozumiałam;)
Nezumi Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Przy wipe, tel wymaga ponownego zalogowania się na konto Xiaomi. Założenie konta trwa kilka sek. i kosztuje 1sms międzynarodowego (50gr) na aktywacje konta, aby aktywować konto musisz zmienić język na angielski, po aktywacji można zmienić na PL
Rekomendowane odpowiedzi