hexi Posted March 24, 2024 Posted March 24, 2024 Witam, moja mama używa telefonu zakupionego z Chin w wersji Global i nie dostaje żadnej nowej aktualizacji chyba od dwóch miesięcy. Szukałem ostatniej aktualizacji recovery w formie zip, ale gdy próbuję ją wybrać to w trakcie weryfikacji wyskakuje mi że nieoficjalny rom chyba. Wyszła aktualizacja na HyperOS w xiaomi 13 pro? Bo nie mam pojęcia teraz. Jak ktoś ma, to proszę o podesłanie. Obecnie ma wersje MIUI 14.0.6.0.UMBMIXM
Netoper Posted March 24, 2024 Posted March 24, 2024 Telefon jest w wersji global czy tylko rom?Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
hexi Posted March 24, 2024 Author Posted March 24, 2024 (edited) @Netoper global rom, kupiony z Chińskiej strony Edited March 24, 2024 by hexi
Netoper Posted March 24, 2024 Posted March 24, 2024 Czyli telefon w chińskiej wersji, z odblokowany BL i wgranym jakimś romem global (ciekawe czy nie tzw syfmiui) nie dziwota że nie nie ma OTA. HyperOs dla tego modelu jest https://miuipolska.pl/hyperos-w-wersji-stabilnej-od-xiaomi-eu-juz-dostepny/Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
hexi Posted March 24, 2024 Author Posted March 24, 2024 @netoper romem global oficjalnym od xiaomi, sam instalowałem
Recommended Posts