Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć wszystkim, czy też macie problem po aktualizacji do HyperOS, że jak klikacie w dymek czatu, to otwiera się szare okno i nie widać wiadomości,ani też nie można nic napisać? W załączeniu przesyłam screena jak to wygląda. Do czasu aktualizacji do HyperOS wszystko działało prawidłowo na tej samej wersji messengera. Telefon 13T Pro. 

IMG_20240324_124635.jpg

Posted

Podobno to załatwia aktualizacja messa sprawdź w sklepie play. Jak nie pomoże wyczyść wszystkie dane apki, odinstaluj i zainstaluj ponownie z sklepu play. 

Posted

Spróbuj jeszcze pokombinować z trybem wyświetlania w ustawieniach Messenger'a i samego miui
810b7750fdb35abee4a6696c2eb5ccab.jpgee4537a9134c2c88b1cc889ff88a7fd6.jpg

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

• 3 months later...
Posted

Ktoś jakoś rozwiązał już ten problem? Mam to samo z aplikacją signal, także to raczej problem systemu. Wszystko było dobrze na MIUI, wczoraj wieczorem dostałem aktualizacje do hyperOS i nie działa 

Posted

Myślę że to wina lunchera Xiaomi i priorytetów w ustawieniu wyświetlanie nad innymi aplikacjami.

Xiaomi za bardzo integruje w te ustawienia i dopóki nie potraktują na równi wszystkich aplikacji swoich i zewnętrznych dostawców to tak będzie.

Xiaomi zezwala na natywne dymki android, robi swoje, np. dla aplikacji telefon, a Messenger głupieje bo po instalacji wyświetla swoje, a po jakimś czasie przeskakuje na natywne android, a hyperos po jakimś czasie ciągle go ukrywa pod swoją nakładką.

Chyba trzeba się przyzwyczaić albo zmienić telefon. Niestety ciężkie czasy

• 3 months later...
Posted (edited)

Witam. Nie wiem czy całkowicie ale udało mi się jak narazie rozwiązać problem z dymkami, miałem identycznie ja na zdjęciu powyżej,po otwarciu dymka ciemna plama i to wszystko. Wszedłem w ustawienia, następnie System Bezpieczeństwa. Po wejściu wszedłem dalej w Aktualizacje systemowe Google Play. Okazało się że nie mam dokończonej aktualizacji. Dokończyłem telefon uruchomił się ponownie i zaczęło działać. Odpukac jak narazie nie mam problemu.

Pacjent-Redmi Note 13 Pro+ 5G

IMG_20241021_183521.jpg

Edited by Przemek Przemek
  • 6 months later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...