piterek0982 Posted March 6 Share Posted March 6 Hejka, mam problem z moim telefonem POCO X3 Pro. Po prawie 3 latach użytkowania telefon sam się wyłączył. Podczas włączania pojawia się logo POCO, następnie pojawia się biały ekran pixelami idącymi przez środek ekranu. Następnie się wyłącza. Myślałem że nie da się go uruchomić ale w końcu przy próbach udało się go włączyć. Wszystko niby okey... ale po pewnym czasie wyświetla się biały ekran, później gaśnie i trzeba go wyłączyć żeby móc go włączyć. Nie wiem od czego jest to zależne. Macie jakiś pomysł by to sprawdzić/naprawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Król Posted March 22 Share Posted March 22 Dokładnie tydzień temu mój X3 padł w podobny sposób, z tym że już nie da się go włączyć.Przy ładowaniu pobiera prąd z ładowarki.Na moje oko to chyba płyta do wymiany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted March 22 Share Posted March 22 3 godziny temu, Michał Król napisał(a): Dokładnie tydzień temu mój X3 padł w podobny sposób, z tym że już nie da się go włączyć.Przy ładowaniu pobiera prąd z ładowarki.Na moje oko to chyba płyta do wymiany. u mojej matuli bylo to samo na POCO M3 - sprawa serwisowa ... szybko zrobili ... nie wiem czy cala plyte wymieniali ale to dosc powszechny problem w M3 - moze tez jest to samo w X3 ... na mi center nawet specjalna usluga na to jest jak pamietam ... https://micenter.pl/poco-m3-nie-wlacza-sie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts