masztet Opublikowano 29 Lutego 2024 Opublikowano 29 Lutego 2024 (edytowane) Witam, jestem od miesiąca posiadaczem 13t pro. Do tej pory centrum kontroli było w nowej wersji. Od wczoraj centrum kontroli zmieniło wygląd na starszą wersję. Jak to zmienić? Dodam, że nie mam w ustawieniach powiadomień i centrum kontroli skrótu do zmiany wyglądu.... Na zdjęciach aktualny wygląd oraz jaki miałem wcześniej do tej pory. Chce wrócić do tego z napisami. Pomóżcie Edytowane 29 Lutego 2024 przez masztet
0 Immoral Opublikowano 29 Lutego 2024 Opublikowano 29 Lutego 2024 Cześć, Wczoraj to samo się u mnie wydarzyło, posiadam 13T
0 masztet Opublikowano 29 Lutego 2024 Autor Opublikowano 29 Lutego 2024 Może to jakaś aktualizacja, która skopała to?
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 29 Lutego 2024 Opublikowano 29 Lutego 2024 Tak, to aktualizacja apki System UI Plugin. Po jej odinstalowaniu sytuacja wróci do normy. 1
0 masztet Opublikowano 29 Lutego 2024 Autor Opublikowano 29 Lutego 2024 (edytowane) Dzięki wielkie za pomoc! Faktycznie wróciło do normy Edytowane 29 Lutego 2024 przez masztet
0 Frantik Opublikowano 1 Marca 2024 Opublikowano 1 Marca 2024 I tak razem z HyperOS dostaniemy ten nowy wygląd. Też mi się nie podoba, ale koniec końców chyba przed tym nie uciekniemy
0 grzegorz.lki Opublikowano 2 Marca 2024 Opublikowano 2 Marca 2024 17 godzin temu, Frantik napisał(a): chyba przed tym nie uciekniemy Nie wiem jak w Global Rom jest ale na Xiaomi.eu jest przełącznik odnośnie etykiet skrótów I da się mieć etykiety 1
Pytanie
masztet
Witam, jestem od miesiąca posiadaczem 13t pro.
Do tej pory centrum kontroli było w nowej wersji.
Od wczoraj centrum kontroli zmieniło wygląd na starszą wersję.
Jak to zmienić? Dodam, że nie mam w ustawieniach powiadomień i centrum kontroli skrótu do zmiany wyglądu....
Na zdjęciach aktualny wygląd oraz jaki miałem wcześniej do tej pory.
Chce wrócić do tego z napisami.
Pomóżcie

Edytowane przez masztet7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi