Gość Opublikowano 7 Marca 2024 Opublikowano 7 Marca 2024 W dniu 4.03.2024 o 10:23, Kacper Skrzypek napisał(a): Jeśli masz ustawione Google Discover jako panel asystenta z lewej strony pulpitu, to tak będzie. Dokładnie tak, lepiej ustawić jako asystenta po lewej stronie HyperOS (lub MIUI), a Google Discover pojawia się (i tak korzystam) po kliknięciu w "G" na pasku wyszukiwarki... W dniu 5.03.2024 o 07:10, krainawilka napisał(a): Na razie doszedłem do tego, że usunięcie wiadomości google spowodowało odblokowanie. Możliwe więc, że rzeczywiście było coś z uprawnieniami. Też miałem problem z aplikacją od gooogle "wiadomości" zamiast SMS od xiaomi nie pobierało zdjęć w mmsach, dziwne rzeczy się działy tak jakby te aplikacje się gdzieś wzajemnie blokowały, chociaż aplikacja "SMS" była wyłączona programem ADB AppControl, a "wiadomośći" były domyślne i nadane wszystkie uprawnienia.
keniwre Opublikowano 11 Marca 2024 Opublikowano 11 Marca 2024 Mam dopiero od wczoraj, na tą chwilę nawet ładnie działa. Niestety Google Pay itp. dalej leży
Kacper Skrzypek Opublikowano 11 Marca 2024 Autor Opublikowano 11 Marca 2024 25 minut temu, keniwre napisał(a): Niestety Google Pay itp. dalej leży W aktualizatorze powinna być informacja o nowym fixie na Google Pay, ściągnij i zainstaluj.
keniwre Opublikowano 13 Marca 2024 Opublikowano 13 Marca 2024 W dniu 11.03.2024 o 11:54, Kacper Skrzypek napisał(a): W aktualizatorze powinna być informacja o nowym fixie na Google Pay, ściągnij i zainstaluj. Niestety nie mam żadnej informacji o fixie:
Master Opublikowano 13 Marca 2024 Opublikowano 13 Marca 2024 (edytowane) 2 minuty temu, keniwre napisał(a): Niestety nie mam żadnej informacji o fixie: no to jedziesz stąd ... https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/Xiaomi.eu-app/XiaomiEUModule_2024.02.29.apk/download a monit powinien wyglądać tak jak w załączeniu ... może kliknąłeś tam żeby nie pokazywać? Edytowane 13 Marca 2024 przez Master
keniwre Opublikowano 13 Marca 2024 Opublikowano 13 Marca 2024 (edytowane) 43 minuty temu, Master napisał(a): Dziękuję Master, portflel i apka McDonald znowu działa Mam nadzieję, że przy następnym fixie wyskoczy to powiadomienie. Edytowane 13 Marca 2024 przez keniwre
Master Opublikowano 13 Marca 2024 Opublikowano 13 Marca 2024 1 minutę temu, keniwre napisał(a): Dziękuję Master, portflel i apka McDonald znowu działa Mam nadzieję, że przy następnym fixie wyskoczy to powiadomienie. najlepiej wyczyść dane i cache apki aktualizatora i zobacz wtedy czy będzie ten monit ... może pomóc - jak nie będzie to po prostu sprawdzaj co jakiś czas na serwerze czy nie ma nowszej wersji ... a już zwłaszcza wtedy jak bezpieczeństwo sie wysypie ... też ta usluga z modułem do płatności nie musi od razu zaskoczyć - trzeba dać jej trochę czasu ... to normalne
Rekomendowane odpowiedzi