Jump to content

Redmi Note 11 Pro 5G/POCO X4 Pro 5G - MIUI 14 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 14.0.6.0.TKCMIXM - Android 13

Recommended Posts

Posted

Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Redmi Note 11 Pro 5G / POCO X4 Pro 5G (nazwa kodowa: veux).

ROM oparty na wersji globalnej - wersja chińska (TKCCNXM) nie posiada wsparcia dla modułu NFC z wersji globalnej (obie wersje mają inne moduły, skutkiem czego NFC chińskie nie działa na Globalu i vice versa). Jeśli chcemy mieć działające NFC na modelach Redmi Note 11 Pro 5G/POCO X4 Pro 5G, należy wgrać wersję Z TEGO WĄTKU.

Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_VEUXG_V14.0.6.0.TKCMIXM_v14-13.zip/download,

ROM można zainstalować zarówno w trybie fastboot, jak i TWRP - poradnik: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

• 9 months later...
Posted

Nie wiem czy to zapytanie jest merytoryczne…

Kiedyś przez przypadek zainstalowałem wersję VEUX bez G, nie miałem na niej działającego NFC więc zainstalowałem już prawidłową, ale po tym za każdym razem po uruchomieniu telefonu oraz wywołaniu systemowego wyboru pliku wyświetla się błąd:

Proces android.process.media wciąż…

Aplikacja przestała działać. Możesz zgłosić ten problem na forum podając treść lub zrzut ekranu z raportu błędu.

A więc treść błędu w załączonym pliku.

Da się coś z tym zrobić bez czystej instalacji systemu?

Plik.txt

Posted
2 godziny temu, Michal_R123 napisał(a):

Da się coś z tym zrobić bez czystej instalacji systemu?

Możesz spróbować wyczyścić dane aplikacji Pobrania (są dwie, możesz zrobić obu).