Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No ale to tylko po odblokowaniu bootloadera tak Kacper ?? Czekam na maila od Acida bo nie usmiecha mi się wymieniac 100 - dolarówką z jakimś chinczykiem lub przepraszam arabem gdy nie mam żadnej pewnosci. No bo dalej jak rozumiem podmiana na Taiwan czy Indonezje bez odblokowania bootloadera nie wchodzi w gre ?? Gdyby się dalo to wolę oczywiście Acid zaplacić. Przykro bedzie bez waszego softu ale Xiaomi robi wszystko, żeby już nie dało sie tego zrobić....

KACPER i ostatnie pytanie zeby głowy nie zawracac - mam odblokowane Redmi 12 - dzis pojawila się tez  aktualizacja do HOS 2.0.2.0 tam mam nagrywanie czy jak zrobie aktualizację to stracę tą możliwość ??

Edytowane przez kris68
Opublikowano

ech kris68 na dzień dzisiejszy nie odblokujesz w żaden sposób nawet nc unlock nie pomoże  a złego słowa o nich nie powiem za co zapłaciłem to zrobili od razu i jestem zadowolony. było brać to pod uwagę jak kupowałeś ten prądożerny telefon :) że będzie problem z odblokowaniem bootloadera. Pozostaje czekać i trzymać rekę na pulsie i być w kontakcie z nc unlock  bo na razie lipa Chińskie serwery są wyłaczone i nic nie zrobią ale uwaga koszt takiej przyjemności to 160$ no bynajmniej ja tyle płaciłem w styczniu

Opublikowano (edytowane)

Nie no na 100% kupiony w Orange.

A podmienić na Taiwan się nie da znalazłem ze 3h temu b. dokładny opis - robilem 3 razy. Za każdym razem wywala błąd.

Edytowane przez kris68
Opublikowano
9 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

A na pewno mówimy o globalnej wersji telefonu? O chińskich wiadomo, że będzie problem.

miałem wersje Chińską odblokowali mi wtedy bez problemu globalnej wersji też nie da sie odblokować serwery Chińskie nie działają pytałem z tydzień temu...

• 2 tygodnie później...