kris68 Opublikowano 9 Lutego 2025 Opublikowano 9 Lutego 2025 (edytowane) No ale to tylko po odblokowaniu bootloadera tak Kacper ?? Czekam na maila od Acida bo nie usmiecha mi się wymieniac 100 - dolarówką z jakimś chinczykiem lub przepraszam arabem gdy nie mam żadnej pewnosci. No bo dalej jak rozumiem podmiana na Taiwan czy Indonezje bez odblokowania bootloadera nie wchodzi w gre ?? Gdyby się dalo to wolę oczywiście Acid zaplacić. Przykro bedzie bez waszego softu ale Xiaomi robi wszystko, żeby już nie dało sie tego zrobić.... KACPER i ostatnie pytanie zeby głowy nie zawracac - mam odblokowane Redmi 12 - dzis pojawila się tez aktualizacja do HOS 2.0.2.0 tam mam nagrywanie czy jak zrobie aktualizację to stracę tą możliwość ?? Edytowane 9 Lutego 2025 przez kris68
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Lutego 2025 Autor Opublikowano 9 Lutego 2025 Tak, po odblokowaniu (chyba że jakimś cudem uda ci się podmienić plik w aktualizatorze). Co do Redmi 12 - raczej nie stracisz, ale to nie jest temat do tego wątku.
czarek1212 Opublikowano 9 Lutego 2025 Opublikowano 9 Lutego 2025 ech kris68 na dzień dzisiejszy nie odblokujesz w żaden sposób nawet nc unlock nie pomoże a złego słowa o nich nie powiem za co zapłaciłem to zrobili od razu i jestem zadowolony. było brać to pod uwagę jak kupowałeś ten prądożerny telefon że będzie problem z odblokowaniem bootloadera. Pozostaje czekać i trzymać rekę na pulsie i być w kontakcie z nc unlock bo na razie lipa Chińskie serwery są wyłaczone i nic nie zrobią ale uwaga koszt takiej przyjemności to 160$ no bynajmniej ja tyle płaciłem w styczniu
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Lutego 2025 Autor Opublikowano 9 Lutego 2025 2 minuty temu, czarek1212 napisał(a): na dzień dzisiejszy nie odblokujesz w żaden sposób nawet nc unlock nie pomoże A na pewno mówimy o globalnej wersji telefonu? O chińskich wiadomo, że będzie problem.
kris68 Opublikowano 9 Lutego 2025 Opublikowano 9 Lutego 2025 (edytowane) Nie no na 100% kupiony w Orange. A podmienić na Taiwan się nie da znalazłem ze 3h temu b. dokładny opis - robilem 3 razy. Za każdym razem wywala błąd. Edytowane 9 Lutego 2025 przez kris68
czarek1212 Opublikowano 9 Lutego 2025 Opublikowano 9 Lutego 2025 9 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): A na pewno mówimy o globalnej wersji telefonu? O chińskich wiadomo, że będzie problem. miałem wersje Chińską odblokowali mi wtedy bez problemu globalnej wersji też nie da sie odblokować serwery Chińskie nie działają pytałem z tydzień temu...
Rekomendowane odpowiedzi