pk pk Opublikowano 8 Lutego 2024 Opublikowano 8 Lutego 2024 Witam, Nie wiem jak zmienic dzwiek powiadomienia w fabrycznej aplikacji "notatki". Jestem kompletnie zieolny w tych sprawach. Szukalem w google oraz wyszukiwarce forum i nie moglem odszukac.
FromWP Opublikowano 8 Lutego 2024 Opublikowano 8 Lutego 2024 Przytrzymaj ikonę notatek, kliknij w informacje, powiadomienia, użyj przybornika zadań i tam dźwięk. To chyba jedyne miejsce gdzie można cokolwiek zrobić z dźwiękiem powiadomień notatek. 1
Master Opublikowano 8 Lutego 2024 Opublikowano 8 Lutego 2024 21 minut temu, pk pk napisał(a): Witam, Nie wiem jak zmienic dzwiek powiadomienia w fabrycznej aplikacji "notatki". Jestem kompletnie zieolny w tych sprawach. Szukalem w google oraz wyszukiwarce forum i nie moglem odszukac. może w dźwiękach powiadomień?
pk pk Opublikowano 9 Lutego 2024 Autor Opublikowano 9 Lutego 2024 17 godzin temu, FromWP napisał(a): Przytrzymaj ikonę notatek, kliknij w informacje, powiadomienia, użyj przybornika zadań i tam dźwięk. To chyba jedyne miejsce gdzie można cokolwiek zrobić z dźwiękiem powiadomień notatek. Zmienilem dzwiek , lecz po ustawieniu przypomnienia dzwiek pozostal ten sam.... 17 godzin temu, Master napisał(a): może w dźwiękach powiadomień? Niestety nie dziala. chcialem ustawic dluzszy dzwonek 17 godzin temu, FromWP napisał(a): Przytrzymaj ikonę notatek, kliknij w informacje, powiadomienia, użyj przybornika zadań i tam dźwięk. To chyba jedyne miejsce gdzie można cokolwiek zrobić z dźwiękiem powiadomień notatek. Niestety dzwonek pozostal ten sam (krople) a potrzebuje dluzszego...
Rekomendowane odpowiedzi