Rosomak79 Opublikowano 4 Lutego 2024 Opublikowano 4 Lutego 2024 Dzień dobry, Mam dwa zapytania, mianowicie: 1. Nie mogę zaktualizować Mi music oraz Mi video w sklepie Google. Aktualizacje się pojawiły lecz po ściągnieciu komunikat o braku możliwości instalacji. 2. Przestała mi działać aplikacja Payback ze względu na oprogramowanie xiaomi. Pacjent Mi11T Pro, ROM: miuipolska stable. Płatnosci karta nie robię i inne apki działaja- bankowe, mObywatel itp
Netoper Opublikowano 4 Lutego 2024 Opublikowano 4 Lutego 2024 Video i music w romie Xiaomi są modyfikowane, między innymi wycięty jest tracking, i przez sklep ich nie zaktualizujesz.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Rosomak79 Opublikowano 25 Lutego 2024 Autor Opublikowano 25 Lutego 2024 Wcześniej instalowałem aktualizacje ze sklepu i było wszystko ok. W załączeniu wrzucam screen błędu w apce Payback- niestety nie rozwiązałem problemu. Może ktoś coś z tego zrozumie. Wszystkie inne działają, banki, mObywatel , itp. a ta z Payback przestała działać. Pomocy-:))
Master Opublikowano 25 Lutego 2024 Opublikowano 25 Lutego 2024 (edytowane) z paybackiem było już o tym na forum ... bodajże przy którejś wersji rozwojowej ... chyba na razie nic z tym się nie da zrobić ... może trzeba zakombinować z rootem ... o ile ktoś to sprawdzał i może potwierdzić 🙃 Edytowane 25 Lutego 2024 przez Master
Rekomendowane odpowiedzi