Skocz do zawartości
  • 0

Problem z dźwiękiem

Pytanie

Opublikowano

Witam. Mam problem z dźwiękiem wiadomości ( aplikacja oryginalna wiadomości, telefon redmi note 12 pro )      Jeżeli wycisze suwakiem głośność multimediów to nie mam dźwięku SMS a normalnie jak zgłosnie multimedia to jest dźwięk przychodzących smsów. Gdzie miałem redmi note 10 pro i dźwięk SMS był przypisany tak jak wszystkie inne dzwonki do głośności dzwonków a nie do multimediów. 

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

A czy to ważne, do czego przypisany, przecież to nie problem. Ja mam wrzucone z neta męski czy damski głos, że dostałem SMS-a, inny dźwięk dzwonka: O Ela,..... i przypisane do różnych ludzi różne dzwonki, żebym wiedział, kto dzwoni.

• 0
Opublikowano

Chodzi o to że zawsze w razie czego mam wyciszoną głośność multimediów a dzwonek powiadomienia SMS jest przypisany do głośności multimediów a nie do głośności dzwonków a w pro 10 były wszystkie powiadomienia czy to SMS czy Whatsapp itp przypisane do głośności dzwonków. Czy jest możliwość przypisać dzwonek sms do dzwonków a nie multimediów???

• 0
Opublikowano

W samym telefonie tego nie zrobisz, Xiaomi pomieszało z tymi głośnościami.
Są apki które precyzyjnie "rozdzielają" i sterują głośności poszczególnych powiadomień/multimediów.
Nazw nie pamiętam, a sam korzystałem swego czasu.
Na forum też się przewijają, i chyba przed weekendem w jakimś temacie też ktoś podrzucał nazwę ale nie zapamiętałem.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Master i pewnie masz rację bardzo dobra apka, dzięki jak zwykle za podpowiedź, tylko reklamy dobijają, i nie działają wszystkie opcje, ale po wykupieniu subskrypcji za 27 zł na rok ustawień jest full i można wszystko pozmieniać. Dziękuje :) .

• 0
Opublikowano
3 godziny temu, kris68 napisał(a):

Master i pewnie masz rację bardzo dobra apka, dzięki jak zwykle za podpowiedź, tylko reklamy dobijają, i nie działają wszystkie opcje, ale po wykupieniu subskrypcji za 27 zł na rok ustawień jest full i można wszystko pozmieniać. Dziękuje :) .

no taka kasa jak za rok to calkiem akceptowalne mysle ... 

• 0
Opublikowano

A ustawień jest naprawdę dużo, jeżeli ktoś nie chce, żeby co 30 sekund wyskakiwały reklamy, bo są wkur****** to 27 zł/ rok to jest 2,50 zł na miesiąc. Chyba warto.