tomblu3 Opublikowano 20 Stycznia 2024 Opublikowano 20 Stycznia 2024 Witam. Chciałem się zorientować (bo nie widzę bądź przeoczyłem temat) czy na S1Active są tworzone jakieś nowe tarcze na bieżąco, czy to co jest w aplikacji Mi fitnes to już wszystko? Bo nic w zakładce "nowe" się nie pojawia z tego co widać. Czy może ktoś ma jakąś aplikacje z tarczami? Pozdrawiam
pawelt Opublikowano 27 Lutego 2024 Opublikowano 27 Lutego 2024 Poszukaj czegoś takiego jak mi fitness mod. Ściągnąłem dostałem dostęp do wielu nowych tarcz. Zainstalowałem co chciałem na zegarku. Potem wywaliłem apkę bo nie wiadomo co tam w niej siedzi, i zainstalowałem oficjala.
tomblu3 Opublikowano 9 Maja 2024 Autor Opublikowano 9 Maja 2024 Szukałem tego mi fitness mod, nic takiego nie znalazłem, dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam 😉
Netoper Opublikowano 9 Maja 2024 Opublikowano 9 Maja 2024 Szukałem tego mi fitness mod, nic takiego nie znalazłem, dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam https://geekdoing.com/forums/mi-wear-mi-fitness.65/Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Donaj88 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Widział ktoś może jakąś fajną tarczę z fallouta? Coś jak ta:
Przemek Terlikowski Opublikowano 17 Listopada 2024 Opublikowano 17 Listopada 2024 W dniu 3.06.2024 o 14:44, Donaj88 napisał(a): Widział ktoś może jakąś fajną tarczę z fallouta? Coś jak ta: W sklepie Play jest. Wchodzisz kategorie>tarcze zegarka>tarcze dla graczy
Rekomendowane odpowiedzi