Kacper Skrzypek Opublikowano 12 Stycznia 2024 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Wątek poświęcony najnowszej aktualizacji stabilnej wersji MIUI od Xiaomi.eu dla urządzenia Redmi 12 5G / Redmi Note 12R / Redmi 12R / POCO M6 Pro 5G (nazwa kodowa: sky). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_SKY_V14.0.8.0.TMWCNXM_v14-13.zip/download ROM można zainstalować zarówno przez tryb Recovery (TWRP), jak i przez tryb Fastboot. Poradnik: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/ Proszę o kulturalną dyskusję, dotyczącą przede wszystkim tematyki tego wątku.
kris68 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Czy to jest dla Redmi Note 12 5G, bo tam mi się wydaje , że nazwa kodowa jest "sustone" a tutaj "sky" - nie chcę próbować, wgrać złego ROMU? Kacprze moglbyś mnie uświadomić albo Adam ?
Netoper Opublikowano 12 Stycznia 2024 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Nie wgrywaj, to są dwa różne romy, trzeba konkretnie taki jak jest właśnie nazwa kodowa urządzenia.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 12 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2024 55 minut temu, kris68 napisał(a): Czy to jest dla Redmi Note 12 5G, bo tam mi się wydaje , że nazwa kodowa jest "sustone" a tutaj "sky" - nie chcę próbować, wgrać złego ROMU? Kacprze moglbyś mnie uświadomić albo Adam ? Gdyby to było Redmi Note 12 5G, to byłaby inna nazwa kodowa, a przede wszystkim inny dział. W skrócie: czytać uważnie, ze zrozumieniem.
kris68 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Kacper czytam uważnie, najpierw się ucieszyłem, a potem miałem wątpliwości no i chyba dobrze. W takim razie sorry gdzie jest dział dla mojego smartfona, bo czasem z przypadku trafie, a potem już nie a wyszukiwarka mi źle chyba pokazuje ??
Kacper Skrzypek Opublikowano 12 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2024 Pisałeś w tym dziale wielokrotnie:
Rekomendowane odpowiedzi