Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Grudnia 2023 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Wątek poświęcony najnowszej aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi 11T Pro (nazwa kodowa: vili). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_XM11TPro_V14.0.5.0.TKDMIXM_v14-13.zip/download ROM można wgrać zarówno przez fastboot, jak i recovery - instrukcja tutaj: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/ Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. 2
antykat Opublikowano 30 Grudnia 2023 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Urządzenie nie ma certyfikatu i nie da się zainstalować XiaomiEUModule.
Kacper Skrzypek Opublikowano 30 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2023 Jaką masz obecnie wersję aplikacji?
antykat Opublikowano 30 Grudnia 2023 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Godzinę temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Jaką masz obecnie wersję aplikacji? Najnowszą dostępną, czyli z 20 grudnia. Jakiś problem jest, bo na forum xiaomi.eu też był zgłaszany. Dla mnie już nieaktualny. Przeniosłem się na Elite Lite EEA. Ich moduł z tego samego dnia działa poprawnie.
dar00 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Urządzenie nie ma certyfikatu i nie da się zainstalować XiaomiEUModule.U mnie też nie da się zainstalować. Wersja aplikacji jest wyższa od pobieranej stąd pewnie problem.Jeżeli chodzi o płatność to na chwilę obecną działają tylko, że ja mam zainstalowany: Magisk+Root+LSPosed wraz z Zygisk+Play integrity Fix v15.1.
Kacper Skrzypek Opublikowano 31 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2023 Nie mam pojęcia, czemu w ROM-ie znalazła się wersja 2023.12.25. Nie powinno jej tam być, wyjaśniam sprawę i pewnie będzie reupload.
Pyrosh Opublikowano 5 Stycznia 2024 Opublikowano 5 Stycznia 2024 @Kacper Skrzypeki jak tam kwestia reuploadu? Właśnie zainstalowałem bez sprawdzania forum i efekt mam jak wyżej... A działało już ok na poprzednim.
Kacper Skrzypek Opublikowano 5 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2024 Nie wiem nic na ten temat niestety.
Kacper Skrzypek Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2024 @Pyrosh @antykat @dar00dzisiaj poszedł rebuild. 2
Pyrosh Opublikowano 6 Stycznia 2024 Opublikowano 6 Stycznia 2024 (edytowane) @Kacper Skrzypek klasa! Ciągnę i sprawdzam. edit: PIF działający Edytowane 6 Stycznia 2024 przez Pyrosh
Rekomendowane odpowiedzi