Kluska Opublikowano 22 Grudnia 2023 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Czy mogę zainstalować oficjalny rom dla Tajwanu na telefonie i nie będzie problemu z płatnościami i innymi tego rzeczami. Instalacja przez Fastboot z fullwipe przejdzie bez problemu. musze mieć nagrywanie, oraz chciałbym płacić telefonem, a instalowanie przy kasie aktualizacji irytuje wszystkich.
0 Test Opublikowano 22 Grudnia 2023 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Jeśli płatności mają ci działać bez problemów, to bootloader musi być zamknięty. Możesz wgrać ten rom i zamknąć go tylko jeśli Twój telefon jest wersją global. Pamiętaj, że zamknięcie BL na wersji chińskiej telefonu przy wgranym jakimkolwiek romie globalnym zaowocuje ucegleniem urządzenia i jak nie masz odpowiedniej wiedzy jak go przywrócić do życia, to ratuje cię tylko serwis. 1
0 Kluska Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2023 ma wersję GLOBAL czyli instaluję wersję z Tajwanu, blokuję bootloader i powinno wszystko działać. Powrót do wersji GLOBAL to odblokowanie bootloadera (tak jak na wersji global) i wgranie wersji global
0 Netoper Opublikowano 23 Grudnia 2023 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Jeśli masz telefon z europejskiej dystrybucji to możesz instalować dowolnego globala i blokować BLIndonezja, Tajwan, to też są romy global, tak jak romy EEA czy Mi.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Pytanie
Kluska
Czy mogę zainstalować oficjalny rom dla Tajwanu na telefonie i nie będzie problemu z płatnościami i innymi tego rzeczami.
Instalacja przez Fastboot z fullwipe przejdzie bez problemu.
musze mieć nagrywanie, oraz chciałbym płacić telefonem, a instalowanie przy kasie aktualizacji irytuje wszystkich.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi