Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest jakiś sposób żeby zaktualizować Mi Video i Mi Muzyka? Sklep play zaczął mi dzisiaj "krzyczeć" ze są dostępne aktualizacje, ale niestety nie da się tego zaktualizować i wyskakuje błąd. Mam najnowszy rom redmi Note 11 Pro 5g veux Screenshot_2023-12-14-20-39-15-910_com.android.vending-edit.thumb.jpg.0edb7c7bc349dc460d496994754a9c68.jpg

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Netoper napisał(a):
A zobacz czy są w aktualizacjach systemowych.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

O to chodzi? 08fe99b4676de04e1d8eeb39414e02f3.jpgb889f2b61e2e871de9b4e8dc026a8013.jpg

Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka

Mi Video nie ma w systemowych. 

Rozumiem, że z Tapatalka, ale bardzo proszę używać miniatur. Pełne obrazki zaburzają czytelność forum w przeglądarce. /Kacper Skrzypek

Edytowane przez Kacper Skrzypek
Opublikowano
Na Xiaomi.eu nie możesz zaktualizować tych aplikacji.
Rozumiem. Czyli trzeba się z tym pogodzić i czekać do następnej aktualizacji romu

Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, Grumens napisał(a):

Ja wyłączyłem te aplikacje całkiem i nie ma problemu.

Świetne rozwiązanie, jak mi się ekran zbije to też go przestanę używać i po problemie 🤣...

Chyba jedynym rozsądnym wyjściem jest powrót do globala, może też wtedy płatności wrócą.... a szkoda, bo xiaomi.eu miałem od zawsze

Edytowane przez aveyron
Opublikowano
8 godzin temu, aveyron napisał(a):

Świetne rozwiązanie, jak mi się ekran zbije to też go przestanę używać i po problemie 🤣...

Chyba jedynym rozsądnym wyjściem jest powrót do globala, może też wtedy płatności wrócą.... a szkoda, bo xiaomi.eu miałem od zawsze

Używam innych apek do tych celów.