ZduneX25 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Xiaomi 14 Pro raczej nie zadebiutuje na rynku globalnymCzytaj dalej >
Master Opublikowano 14 Grudnia 2023 Opublikowano 14 Grudnia 2023 (edytowane) no to zostanie u nas bardziej ciekawostką ... do premiery globali jeszcze sporo czasu to może coś się zmieni w tym temacie ... ciekawe czy ultre dadzą ... prędzej spodziewalbym się globalnej 14 pro niż ultry ... no ale oni wiedzą lepiej 🙃 w sumie sprzętowo specjalnie różnic nie ma między 14 a pro ... to tym bardziej ciekawe ... Edytowane 14 Grudnia 2023 przez Master
patrikos23 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Kurczę a chciałem czekać na wersję globalną. Tak wiem że mogę kupić chińska z wgranym xiaomi.eu ale mam w pamięci jak wkurzało mnie kombinowanie z płatnościami i problem z mobywatelem, którego nie mogłem uruchomić że względu na odblokowany bootloader, żadne sztuczki nie pomagały
Master Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 W dniu 16.12.2023 o 16:33, patrikos23 napisał(a): Kurczę a chciałem czekać na wersję globalną. Tak wiem że mogę kupić chińska z wgranym xiaomi.eu ale mam w pamięci jak wkurzało mnie kombinowanie z płatnościami i problem z mobywatelem, którego nie mogłem uruchomić że względu na odblokowany bootloader, żadne sztuczki nie pomagały mobywatel działa u mnie bez problemu ... płatności przez apke bankowa i GP też wszystko ok ... żadnych problemów z innymi apkami też nie uswiadczam ...
patrikos23 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Opublikowano 25 Grudnia 2023 pożegnałem się po kilkuletniej przygodzie z xiaomi i padło na iphone 15 pro. zobaczymy czy to był dobry wybór za jakis czas Narazie to się wkurzam bo wiele rzeczy jest inaczej rozwiązanych albo inaczej się nazywa albo wogóle nie ma w porównaniu z andkiem... ale już się przyzwyczajam a czas pokaże
Rekomendowane odpowiedzi