atlantydas Opublikowano 10 Grudnia 2023 Opublikowano 10 Grudnia 2023 czesc, Nie wiedziałem gdzie zalozyc temat. Mam zamiar kuupic ten telefon i chciałbym zapytac dlaczego nie ma do pobrania miui eu dla tego modelu? Rozumiem ze w takim przypadku korzysta z wersji global china? Takze zastanawiam sie czy jest sens zakupu jesli nie wyjdzie miui eu pozdrawiam
Netoper Opublikowano 10 Grudnia 2023 Opublikowano 10 Grudnia 2023 On jest na mediateku a dla sprzętów na mediateku Dev nie daje darmowego wsparcia. Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
atlantydas Opublikowano 10 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2023 (edytowane) tzn, że nie ma aktualizacji tam? To w takim sensie nie ma co pakowac sie cpu miediateka? Szkoda bo w fajnej cenie znalazłem go. Edytowane 10 Grudnia 2023 przez atlantydas
abc00 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Córka korzysta i jest ok, dla mnie jedyne co wadzi to apki telefon i sms od Google. O mediatekach było na forum wiele, wszystko zależy od tego co kto potrzebuje i jaki ma budżet... A korzystasz z oficjalnych romów od Xiaomi albo "china", albo "global" w zależności od tego gdzie i co kupujesz, więc przed zakupem warto sprawdzić uważnie. Tak jak wyżej, nie ma customów, a przynajmniej xiaomi.eu, czy są jakieś inne - trzeba sobie poszukać.
atlantydas Opublikowano 12 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2023 W dniu 10.12.2023 o 14:48, Netoper napisał(a): On jest na mediateku a dla sprzętów na mediateku Dev nie daje darmowego wsparcia. Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka dlaczego Xiaomi 12 Pro (Dimensity) mimo ze jest na mediateku ma darmowe wsparcie Dev?
Netoper Opublikowano 12 Grudnia 2023 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Nie wiedziałem że są jakieś wyjątki.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 12 Grudnia 2023 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Godzinę temu, atlantydas napisał(a): dlaczego Xiaomi 12 Pro (Dimensity) mimo ze jest na mediateku ma darmowe wsparcie Dev? Nie ma darmowego wsparcia. Wsparcie jest tylko na Patreonie i generalnie tylko dla Mediatekow Dimensity (nie Helio). 1
Rekomendowane odpowiedzi