Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc,

Nie wiedziałem gdzie zalozyc temat. Mam zamiar kuupic ten telefon i chciałbym zapytac dlaczego nie ma do pobrania miui eu dla tego modelu?  Rozumiem ze w takim przypadku korzysta z wersji global china? Takze zastanawiam sie czy jest sens zakupu jesli nie wyjdzie miui eu

pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

tzn, że nie ma aktualizacji tam? To w takim sensie nie ma co pakowac sie cpu miediateka? Szkoda bo w fajnej cenie znalazłem go.

Edytowane przez atlantydas
Opublikowano

Córka korzysta i jest ok, dla mnie jedyne co wadzi to apki telefon i sms od Google. O mediatekach było na forum wiele, wszystko zależy od tego co kto potrzebuje i jaki ma budżet... A korzystasz z oficjalnych romów od Xiaomi albo "china", albo "global" w zależności od tego gdzie i co kupujesz, więc przed zakupem warto sprawdzić uważnie. Tak jak wyżej, nie ma customów, a przynajmniej xiaomi.eu, czy są jakieś inne - trzeba sobie poszukać.

Opublikowano
W dniu 10.12.2023 o 14:48, Netoper napisał(a):

On jest na mediateku a dla sprzętów na mediateku Dev nie daje darmowego wsparcia.

Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka

dlaczego Xiaomi 12 Pro (Dimensity) mimo ze jest na mediateku ma darmowe wsparcie Dev?

Opublikowano
Godzinę temu, atlantydas napisał(a):

dlaczego Xiaomi 12 Pro (Dimensity) mimo ze jest na mediateku ma darmowe wsparcie Dev?

Nie ma darmowego wsparcia. Wsparcie jest tylko na Patreonie i generalnie tylko dla Mediatekow Dimensity (nie Helio).

• Like 1